Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener neye göre iyi transferler yapti? Hadi bunu gectim neye göre sezon öncesini en iyi geciren takim oldu?

Besiktas da doymusluk yok, akilsizlik var. Cok sacma isler yapiyorlar, takimi genclestireceklerine daha da yaslandiriyorlar. Gecen sezon hakemler arkadan ittirmeseydi bunlari sittin sene sampiyon olamazlardi yani öyle doymusluk ile falan alakasi yok.

Bizde doymusluk vardi mesela 11/12 ve 12/13 sonrasi. Bu gözle görülüyordu.
Bence Valbuena çok iyi transfer. Geçen sezon Beşiktaş maçlarında temposu çok dikkatimi çekmişti. Beğenmiştim adamı o maçlarda. Zenitten gelen oyuncu da fark yaratacak gibi gözüküyor. Aykut Kocaman da ligi biliyor. 1-0 ile uyuta uyuta kazanıyor adam. Ben bizim transfleri de beğeniyorum genel olarak ama Tudor takımda kalırsa maalesef takıma güvenmiyorum.

Ben sadece sezon öncesini iyi geçirdiklerini söyledim. Bu mesajda alınacak bir şey yok. Ayrıca Tudor'u beğenmiyorum ve kalırsa şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum. Şu kadroya Fatih Terim gelsin en büyük favori biziz derim.

doumbia'yı alamadılar gittiler sakat soldado yu getirdiler.

lens i alamadılar, lens'in alt düzeyi kanat getirdiler (dirar)

ben arfa yı istediler, gulyamo die adı sanı duyulmamıs 10 no aldılar.

+kjaer gitti, 2.stoperleri yok. bek desen yok.

ii transfer derken??

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bekleri vasat. kjaer yok. soldado-dirar-valbuena-gulyamo daha cok kasımpasa-trabzonspor un hücum hattı gibi.[/QUOTE]

Umarım Sow'u tekrar transfer etmezler. Sıkıcı geçen, pozisyon olmayan maçta rövaşata ile, karambole skor bulduruyordu şerefsiz :D

Besiktas'in formalari cok igrenc bence.

Fener'in formasi bile göze daha hos geliyor bunlarinkine göre.

Aslında Tudor Terimin ilk yılları gibi hırslı ama bunu kaldırabilicek kapasitesi varmı görücez biraz daha uyumlu olması lazım futbolcularla iş yapabilicek kapasitede bence ama görücez

Şu ana kadarki performansıyla son yıllarda Bülent Ünder'den sonra gördüğüm en kötü hocamız bence. O yüzden ben pek umut bağlamıyorum.

Fatih hoca nin bam bam lafini bile caldi kargalar

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Sofiane Feghouli Retweetledi: Actu Foot
1f1f2-1f1e6.png
1f1e9-1f1ff.png
1f1f9-1f1f3.png
1f914.png
1f914.png
1f914.png
candidature commune ?

bu ne diyo
dünya kupası adaylığını eleştiriyor sanırım.

dünya kupası adaylığını eleştiriyor sanırım.
Türk bayrağğını gördüm sandım bize yaklaşıyo sandım da bence hurafe yapıyoruz adam çok vurdumduymaz gomis belhanda gelmeden paylaştı bi sürü şey ışık verdi bunda hiç bi ışık yok

Yasin ve Sinan sabote ediyor pas vermiyor hele Yasin o yüzden altyapıdaki Recep oynasın daha iyi

Aziz'e bok atiyoruzda adam Atletizm için yaptiklari için tebriki hak ediyor.

200m'de altin almak bir Türk sporcu için buyuk olay.

çarpılırsın kardeş, ne almış da iyi almış.. bu sezon kim ne derse desin dö ve ekibi açık ara önde transferde birde fegu geldi mi kıyaslanamaz bile diğerleri ile.
abi tamam madem çok iyiydik eleseydik Östersundu. Bu maçtan sonra transferler oldu iyi güzel de elendiğimiz takıma bak ya. Hala üzülüyorum o maça mesela. Genel olarak bizim takımın hazırlık kampını iyi geçirmediğini düşünüyorum. Mesela iki gün sonra maç var direkt kazanırız diyemiyorum.

Adamın umrunda değiliz geleceği falan olsa twitter'dan sinyal verir.

çarpılırsın kardeş, ne almış da iyi almış.. bu sezon kim ne derse desin dö ve ekibi açık ara önde transferde birde fegu geldi mi kıyaslanamaz bile diğerleri ile.

Bence biz biraz kendimizi kandırıyoruz.

Gelenler: Mariano-Maicon-Fernando-Ndiaye-Belhanda-Gomis

Gidenlere baktığımızda sneijder,bruma,podolski

Şu an için mariano-fernando ve ndiaye olumlu.

Maicon'dan ujfalusi etkisi beklemiştım ama olmayacak gibi. Gomis çabalıyor ediyor ama umut bulutla aynı tarzda gibime geldi. Son vuruşlarından bahsetmiyorum herkes hata yapar, ama paslarına da dikkat ettim düzgün pas veremiyor. Belhanda da kusura bakmayın ama ruhsuzlukta sinandan beter.

Ayrıca geçen sene duran topcumuz vardı sneijder gibi, artık o da yok.

Transferde açık ara önde falan değiliz bence yani. Anca asamoah feghouli +stoper+sol açık alabilirsek önde oluruz. Şu an için ödenen paralar ve kaliteler tam bir hayal kırıklığı, bu kadroyla ilk 5e zor gireriz. Seneye şampiyonlar ligine de katılamazsak bizim sonumuz demektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barça taraftarı Arda'yı hiç istemiyor. Şu durumda beleşe almamız zor değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt