Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Valbuena çok iyi transfer. Geçen sezon Beşiktaş maçlarında temposu çok dikkatimi çekmişti. Beğenmiştim adamı o maçlarda. Zenitten gelen oyuncu da fark yaratacak gibi gözüküyor. Aykut Kocaman da ligi biliyor. 1-0 ile uyuta uyuta kazanıyor adam. Ben bizim transfleri de beğeniyorum genel olarak ama Tudor takımda kalırsa maalesef takıma güvenmiyorum.Fener neye göre iyi transferler yapti? Hadi bunu gectim neye göre sezon öncesini en iyi geciren takim oldu?
Besiktas da doymusluk yok, akilsizlik var. Cok sacma isler yapiyorlar, takimi genclestireceklerine daha da yaslandiriyorlar. Gecen sezon hakemler arkadan ittirmeseydi bunlari sittin sene sampiyon olamazlardi yani öyle doymusluk ile falan alakasi yok.
Bizde doymusluk vardi mesela 11/12 ve 12/13 sonrasi. Bu gözle görülüyordu.
Ben sadece sezon öncesini iyi geçirdiklerini söyledim. Bu mesajda alınacak bir şey yok. Ayrıca Tudor'u beğenmiyorum ve kalırsa şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum. Şu kadroya Fatih Terim gelsin en büyük favori biziz derim.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında Tudor Terimin ilk yılları gibi hırslı ama bunu kaldırabilicek kapasitesi varmı görücez biraz daha uyumlu olması lazım futbolcularla iş yapabilicek kapasitede bence ama görücez
dünya kupası adaylığını eleştiriyor sanırım.Sofiane Feghouli Retweetledi: Actu Foot
![]()
![]()
![]()
![]()
candidature commune ?![]()
bu ne diyo
Türk bayrağğını gördüm sandım bize yaklaşıyo sandım da bence hurafe yapıyoruz adam çok vurdumduymaz gomis belhanda gelmeden paylaştı bi sürü şey ışık verdi bunda hiç bi ışık yokdünya kupası adaylığını eleştiriyor sanırım.
abi tamam madem çok iyiydik eleseydik Östersundu. Bu maçtan sonra transferler oldu iyi güzel de elendiğimiz takıma bak ya. Hala üzülüyorum o maça mesela. Genel olarak bizim takımın hazırlık kampını iyi geçirmediğini düşünüyorum. Mesela iki gün sonra maç var direkt kazanırız diyemiyorum.çarpılırsın kardeş, ne almış da iyi almış.. bu sezon kim ne derse desin dö ve ekibi açık ara önde transferde birde fegu geldi mi kıyaslanamaz bile diğerleri ile.
çarpılırsın kardeş, ne almış da iyi almış.. bu sezon kim ne derse desin dö ve ekibi açık ara önde transferde birde fegu geldi mi kıyaslanamaz bile diğerleri ile.