Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferler de doğru falan değil ya. Bu paralara 20-25 yaş civarı dinamik ve ileride satıp para kazanılabilecek bir kadro kurulabilirdi. 5 yıllık uzun plan yapıyorum diyorsun, aldığın adamların çoğu 30 üzeri; diyelim bu sene verim aldın, bir kaç seneye yaşlanıp yine çöp olacaklar ve satıp para kazanma ihtimalin yok. Vizyonunuza tüküreyim.

Brumadan ne kazandık ama , Türkiyede işler öyle yürümüyor, en azından şimdilik en azından bu başkanla.
Gayetde maliyet söz konusu olmazsa iyi transfer yapıldı, 2 yıldır bok gibiyiz acil başarı lazım.
Satıp para kazanmayacaz, başarıyla kazanacaz.
Bende önce sen gibi düşünüyodum hayal dünyasında olduğumu farkettim.

BJK'nin forması cidden çok çirkin. Pazarda yapılıp logo basılmadan satılan formalara benziyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burada transfer sezonunda bütün mesajlarımız olumlu olacak diye bir şey yok arkadaşlar. Yapılan hamleleri eleştirme hakkımız da var. Mesela ben takımımızın hücum gücünün arttığını düşünmüyorum. Bruma ve Sneijder takımın en iyi iki oyuncusuydu. Bruma'nın yerine Garry ya da Yasin , Sneijder yerine Belhanda oynayacak gibi gözüküyor. Nerden baksan 2 seviye daha aşağıda bana kalırsa. Maicon ve Gomis'i de izlediğim maçlarda beğenmedim şu ana kadar. Tudor'un kalması da çok kötü oldu. İnşallah yanılırım da sezona fırtına gibi başlar şampiyon oluruz.

belhanda > sneijder değişikliği takıma dinamik anlamda güç katacak da.

bruma ve podolski kayıptır.

en azından podolski kalmalıydı. son 30-40 dk girerdi.

Sinan benfica, fegholi galatasaray. Sinan gitmeden fegholi gelmez. Ayni muhabbetler hep. Siz birakin asamuah varken kel kim

Tudor'a ben de zerre güvenmiyorum hatta o kaldikca sampiyon olamayiz diye de düsünüyorum.

Ama Fener'in iyi bir sezon öncesi gecirdigini iddia etmek biraz abesle istigal etmek oluyor. Evet katiliyorum Aykut yine tek gol atip üstüne yatma stiliyle oynatacaktir muhtemelen takimi ama Fener'in de cok eksikleri var hala. Ben Valbuena nin baslarda iyi olup sonra düsüs yasayacagini düsünüyorum. Giuliano iyi adam, bizim ligde normal sartlarda skora katkisi yüksek olur.
Mevcut kadromuz ile ortalama bir teknik direktör sampiyonluga oynar bence, hala varolan eksiklerimize ragmen. Oyunculardna verim almak da lazim, Tudor bunu zerre beceremiyor. Gecen sezon bunu cok iyi gösterdi bize, bu sezon da devam ediyor.
Ben iyi bir sezon öncesi derken biz ve Beşiktaş'a kıyasla olduğunu belirtmek istedim. Beşiktaş ve biz hiç bir hazırlık maçını kazanamadık ve iki takımda çok kötü futbol oynadı. Lige hazır girme anlamında en hazır Fenerbahçe'yi görüyorum diğer iki takıma kıyasla.

Genelde kulüp uçakalr kalkmadan 1-2 saat önce duyuruyor veya uçak saatinde KAP'a görüşmelere başlanmıştır paylaşımı yapılıyor. O hareketlilik yok bu transferde. İnsanları sabırsız kılan şeylerden biri de bu sanki.
Valla uçak en erken 1600 da bu saatten sonra.

Bence fegh yetişmez hatta salıya çarşambaya kalir

Podolski gitmesi gerekiyordu

Adam 2. sezonunda sosyal medyada taraftarı gaza getiren şeyler paylasmak dışında fazla bir halta yaramadı

Brumha büyük kayıp lakin

dinamiklik ve tempo anlamında Belhanda Sneijder'den önde bu görüşe katılıyorum ama teknik beceri, şut,pas,ara pası gibi konularda Sneijder Belhanda'nın çok önünde bana kalırsa. Sneijder'i bu sezonki gibi 2 iyi orta sahayla izleseydik her şey daha farklı olurdu. Adam Selçuk Tolga gibi adamlarla oynamak zorunda kaldı.

biz burada 43 gundur kulubunun gondermek istedigi bir adami alamiyoruz, fiko ise oyunculari 2 gunde almakla kalmayip bir de esprili videolarla falan duyuruyor.
vay arkadas

Ben iyi bir sezon öncesi derken biz ve Beşiktaş'a kıyasla olduğunu belirtmek istedim. Beşiktaş ve biz hiç bir hazırlık maçını kazanamadık ve iki takımda çok kötü futbol oynadı. Lige hazır girme anlamında en hazır Fenerbahçe'yi görüyorum diğer iki takıma kıyasla.

Ben Fener'in 2 macini izledim ve onlari da en az bizim ve Besiktas kadar kötü buldum bu maclarda. Iyi olan takim yok gibi simdilik, ya IBB ilk haftalarda firtina gibi esecek ya da iyi olan degil de en az derece kötü olan sampiyon olacak bu sezon. Cünkü isik veren takim yok büyükler arasinda.

Fiko gelsinde şöyle Beyoğlundaki müzemizi gezdirelim. Gerçeklerle yüzleşince belki biraz alçaktan uçmaya başlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt