Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam gelmek istemiyor nedir, sanki konustunuz adamla.

Alacaklari var iste, almadan gitmii.

asamoah konusunda durum nedir?
ben sıkıldım artık fegh konuşmaktan gelirse ekime gelmezse...

Herif hiç bir şekilde sosyal medya'dan bize işaret etmiyo

Ya acayip isteksiz geliyo ya da başka sorun var

TapaTalK

Bizim de lig başladı, bir yere kadar sabredebiliriz. Alacakları varsa buraya gelince de alır, belli ki istemiyor işte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hissediyorum bu gece hareketli geçecek
DG5JgZdXUAIruWw

Burda Bruma'nın aslında geçen sezon çok da iyi olmadığı gibi mesajlar görüyorum. Tam tersi geçen sezon uzun süre şampiyonluk yarışından kopmamamızın tek nedeniydi Bruma.

İyi olan takım şu an Başakşehir dışında pek yok bu görüşe katılıyorum. Ama işin kötü tarafı Fenerbahçe'nin maç kazanmak için iyi olmasına gerek yok. Aykut Kocaman dönemini hatırlayın rezil futbol oynayıp 1-0 lar ile şampiyonluk yarışı veriyorlardı. Ancak bizim maç kazanabilmek için iyi durumda olmamız gerekiyor bana kalırsa.

Evet Aykut'un stili bu. Ama bunu tüm sezon boyunca yapamazlar. 1-0 dan ziyade Fener antrenörlerden bagimsiz olarak derbileri en iyi oynayan takim bence. En iyi den kastim adamlar derbilere en iyi hazirlanan takim üc büyükler arasinda. Mental olarak cok iyi hazirlaniyorlar derbilere, ve istediklerini de elde ediyorlar genelde.

Gecen sezon zerre top oynamadan bizi yendiler Arena da. Besiktas maclarinda istediklerine elde ettiler yenilmediler. Gece sezon büyük mac olarak tabirlendirebilecegimiz maclarda sadece ligin ilk haftasinda IBB ye yenildiler, biz Trabzon ve Besiktasa karsi yenilmediler o berbat hallerine ragmen. Fener de övebilecegim tek seylerden birisi bu, derbi havasina en iyi giren camia Fener bunu kabullenmek lazim son 10-15 seneye bakarsak.

negredo ile medeli zorlama övüyorlar şuan beinsports da

vay arkadas.

e tabi maçları kim izleyecek ver gazı seyirciye (:

2 aydır adamın ağzından Galatasarayla ilgili olumlu yada olumsuz bir kelime duydun mu yada 1 tane açıklama hadi geçtim sosyal medyada bile 1 tane galayatasarayla ilgili bir ipucunu duydun mu ? İsteyen adam 2 ay beklemez ne alacakmış arkadaş bu hani giderilmişti bütün prüzler ? dünyanın mesajı atıldı adama gelmek isteyen adam 1 kere bile olsa olumlu dönerdi zaten

DG8fdWkWAAEYsNZ.jpg

Kim ne derse desin bu tinerciler transfer işini biliyor gidip formayı giydiriyorlar . bizde feghouliyi bekliyoruz

Bizim de lig başladı, bir yere kadar sabredebiliriz. Alacakları varsa buraya gelince de alır, belli ki istemiyor işte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Augustos'un sonuna kadar zamani var.

Buraya gelmeden once sozlesme fesih ediyor, o yuzden parasini istiyor.

West ham srrefsizler kulubu 20milyona transfer yapip 600.000vermiyor

Yalnız adamın paylaşımına yapılan yorumlara bakıyorum da yemin ederim içlerinde öyle yaratıklar var ki bir insandan doğmuş olamazlar diyorsun. Mübarek cuma küfür gırla. Yeminle insan bir anne doğuramaz bunları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt