Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne hazırlığı yapmışlar mum ışığında onu mu bekleyecekler

Feghouli resmen Galatasaray'da

Arkadaşlar cahilliğime verin fakat bu Feghouli nöbet tutulmaya değer bir oyuncu mu. GS maçları doşında pek maç izlemem ve hiç bir fikrim yok. Süperstar mı bu adam ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence biz burada transferlerle gereğinden fazla ilgileniyoruz. Teknik direktör Tudor başkan Dursun Özbek olduğu sürece bizim başarılı olamayacağımız bariz. Tudor gidip Terim gelse bile zor bu Dursun Özbek denilen adam da uğursuzluk var.

grlin beraber olsun ins
20e0221ab8e54a23ed9c2932d1e746c0.jpg

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Feghoulisizlikten çıldırdım.

hqdefault.jpg

1 aydır forumda yolunu bekledim ama gör geldi çattı madem ki futbolcumuz olacaksın son dileğim seninle bi maça çıkmak evet çıldırdım feghoulisizlikten sinanı çekmekten çıldırdım hayatımda seni istediğim kadar hiçbir şeyi istemedim delice hayvan gibi delirmedim sadece arzu eden isteyen bir taraftarım ama böbürlenme seni değil bir kanadı istiyorum isterse nani olsun yes mi

Bu sene Fenerbahçe'yi kesin ittirecekler o belli de bence Beşiktaş'ı geçen seneki gibi kollayamazlar artık. Şenol Güneş milli takım olaylarından dolayı.

tinerci medyası baya iyi çalışıyor bilmiyorum. Konya maçında baya kollandılar Feneri doğuştan ittiriyorlar zaten. Bizim hakkımızı yemesinler razıyım. Başganıı dursun olanın burnu b.ktan çıkmaz

Son düzenleme:
Feghouli ve Arda Turan Transferleri hakkında :

Feghouli transferi aynı Diarra gibi taraftarı yoran ve yıpratan bir sürece büründü.Bu konuda temel suçlu yönetimdir.Yönetim transfer süreci hakkında taraftarı yeterince bilgilendirmezken basına transfer sürekli bitmiş gibi izlenim verdi.Aslına bakarsanız transferin ingiltere tarafından süreç çok daha ağır işliyordu.

Feghouli bu saatten sonra bugün gelmezse büyük ihtimal evrak işlerinden ötürü salı gününe sarkacaktır hatta çarşamba'ya.Zaten bu oyuncu lig maçına yetişemeyeceğinden taraftarın sakin olup bu transferi bilincinden bir süre çıkarması lazım.Aliexpress'ten bir ürün almış gibi düşünün ve unutun derim.Oyuncuya sosyal medyada küfür etmek , tavır takınmak gibi malca hareketlerde bulunmayalım lütfen.

Diğer önemli madde Arda Turan transferi.Bu transfer ile ilgili elle tutulur bir gelişme olmamakla birlikte basın sürekli olarak transfer haberini pompalayarak taraftarı provoke etmektedir.Arda Turan transferi için Arda'nın bizzat ağzından yada Ahmet Bulut'tan olumlu bir kelime duymadan asla ve asla kimseye inanmayın , hele ki Özbek'lere hiç inanmayın.
Her ne kadar Arda'nın yeri bence ayrı olsa da takımın şablonuna ters olduğundan gelmesini pek de istiyor değilim.O yüzden bu transfere karşı nötr takılalım olursa ne ala olmazsa pekala diyelim..

Arkadaşlar cahilliğime verin fakat bu Feghouli nöbet tutulmaya değer bir oyuncu mu. GS maçları doşında pek maç izlemem ve hiç bir fikrim yok. Süperstar mı bu adam ?

Geldiği vakit Türkiye topraklarındaki en değerli kanat oyuncusu olacak rengim.
Hızlı ve düşünebilen kanat oyuncuları Türkiye'de şov yapıyorlar genelde.

Sen neymişssin be Feghouli nevzat mevzat gzeteler bütün basın organları tv kanalları hatta ve hatta Galatasaray başkanını bile kandırdın hll olsun la sana

Şu Spinazzola mı neyse geri dönse de Juve'ye biz de Asamoah'yı getirsek hemen ne de güzel olur. İtalyan medyası bonservisini bile yazmış 7 milyon.

Asamuahmi feghoulimi sizce... bence asamuah daha yonlu ve surekliligi olan bi adam. Asamuahi bekleyin benden soylemesi sinerji alalim birazzz.

af96ce57888a4fb06d726166eb7c2e96.jpg

yaşadıgindan emin miyiz

Feghouli resmen Galatasaray'da

feguli transferinde temel problem bak bize 3 günde gelmezsen senden vazgeçeriz diyemeyen yönetimdir.

resmek koca Galatasaray klübü 1 futbolcunun adı altında ezilmiştir.

Bu takım ve atmosferi özledik. Bu kafa ile de özleyeceğiz.

Kim gelirse gelsin. Ne hucümda ne savunmada ne yaptığı belli olmayan bir takım olacak sahada Tudor & Dursun ikilisi ile.

Umalım tersi olsun. Sonuç ne olursa olsun gümbür gümbür oynayan bir takım ve takımın bu mücadelesin görüp tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlar görmek istiyorum.

Aslında Tudor dışardan sonuç alamasa da çılgın ve göze hoş gelen futbol oynatacakmış gibi bir imaj veriyor ama nedense geldiğinden bu yana hücum edemeyen bir takım yarattı. Anlayamıyorum bazen.

Ndiaye ve Fernando'nun tribünelr önünde ortasahayı sürklase edeceklerine inanıyorum. Belhanda da biraz sorumululuk alarak katılırsa bunlara belki ilk haftadan taraftarı cezbedecek birşeyler ortaya çıkabilir

Superstar değil de iyi oyuncu. Ispanyada oynadığı topu burada oynarsa ligin en iyi kanat oyuncusu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt