Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse parasını bırakıp başka yere gitmez.Feghoulinin West Hamdan parasını almasını beklemesi çok doğal.Siz olsanızda aynısını yapardınız.

Ayrıca dursun başkan 3 gün önce değil dün dedi beyanıda böyle ''FEGHOULI YARIN GELEBİLİR''. Gelebilirden ne anlıyorsun ? Kesin gelicek dedide gelmedi sanki.

Cesaretin yoksa boşuna konuyu değiştirme. Yarın gelirse kapatıcakmısın hesabını ?

Bak kardeşim seninle böyle hesap kapatcam fln cocukca muhabbetlere girmicem 1 haftadır bu adam yarın geliyo mu. ? Gs başkanı bile yarın gelir diyeli 3 gün oldu mu ? Ben yaşananlara bakarak yorum yapıyorum iddaa etmiyorum

Aramizda para topliyalim, bir kisi gonderelim Londra'ya, Feghouli'yi getirelim.

"Ufak tefek puruzler kaldi"

- feghouli yarin istanbulda

"Alacaklari var ondan gelmedi"

- transferde sorun yok

"Alacaklarini halletti"

- yarin istanbulda

"Odeme plani konusuluyor"

- yarin istanbulda

Bizi bitirdiniz be :D

Beylerrr ibrahimovicccc twitter

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Adamın gelmesi ayrı da geldikten sonra korkunç bir beklenti olucak şuan öyle bir durum varki adamın sağ tarafta uçması lazım. Genelde böyle olunca umöadığın adam daha çok iş yapıyor inş diaye de belhanda da feg de ekstra oynarlar.

Bak kardeşim seninle böyle hesap kapatcam fln cocukca muhabbetlere girmicem 1 haftadır bu adam yarın geliyo mu. ? Gs başkanı bile yarın gelir diyeli 3 gün oldu mu ? Ben yaşananlara bakarak yorum yapıyorum iddaa etmiyorum

Yarın gelir diyeli 1 gün oldu 1. Dün dedi. Hadi bana göster 3 gün önce dediğini ? Ayrıca dün ''FEGHOULI YARIN GELEBİLİR'' dedi. Kesin gelir demedi. Siz herşeyi olumsuz olarak bakmaya devam edin. Başarısızlık sizi mutlu ediyor sanırsam.

Evren Göz: ''Yönetim Asamoah'ı isterken, Tudor ise Strinic'i istiyor.''

abv feghouli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt