Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne köftelik yapıyorlar ya, bırakın artık fügüliyi gelsin topunu oynasın.

West Ham, Galatasaray'a imza atmak için pazar gününe kadar İstanbul'da olacağı konuşulan Feghouli'ye yeni sezon forma listesinde yer verdi.

DG-LzF_XYAAFFOn.jpg

Bizde Sinan'a 11 noyu verdik üstad.

Carole giderse sol beke Türk Aziz Behiç alınmalı yedek olarak bu arada. 2 sezondur takip ediyorum büyük takım kumaşı var.

Galatasaray Asamoah'ın yıllık ücretini 2.6 milyon'a çıkardı. Oyuncuda sorun yok. Juventus henüz yanıt vermedi. Yanıt bekleniyor.

@volkan yilmaz

abv feghouli

Böyle saçma habercilik görmedim madem oyuncuyla sorun yok niye yıllığını arttırmışız!

574b096e80779e71e3669da92215ecef.jpg

Kaynak dailymail.co.uk
Herkes bakabilir.
Feghouli pazar gunku Man United mac kadrosunda gozukuyor.
Bence bu adami beklemeyelim artik. Transferi denilenlere gore yuzde 99 olan bir adam neden macta oynasin? Bir kere bizimkiler oynatmazdi bu kadar kesin olsaydi.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Arkadaşlar bir daha Feghoul ile ilgili yorum atmayalım. ADAM GELDİ DİYORUM. Yarın akşam istanbula gelicek. Salın şu adamı. Diğer adamları kaçırcaz. Gündemde ARDA-ASAMOAH var. Şunlara odaklanın. Türk olarakta sol bek bence aziz yerine uğur çiftci daha iyi olur.

Bu transfer döneminin kaybedeni duyumcular, herkesi kekleyeni de dursun.

Galatasaray bugün Asamoah için Juventus kulübüne 7 milyon euro'luk bir teklif sundu. Juventus Spinazzola olayını çözerse kabul edilebilir.
-volkan yilmaz

abv feghouli

Bu transfer döneminin kaybedeni duyumcular, herkesi kekleyeni de dursun.

Nasıl yani ? Dursun kimi keklemiş ? GS tarihinin en iyi transfer operasyonudur bu. 2000 den sonra en kaliteli kadro kuruluyor. 2013 deki kadrodan daha iyi duurmdayız. Hep oynayan oyuncular var takımda. Tek yanlış tudor. Bakalım tudor hata yaparsa zaten yallah hırvatistana yollarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt