Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok övüldüydü.daha ilk maç .zamanla iyi olabilir ama bursanın ön taraf batalia dısında cok kötü.iki kanat ve 1 forvet şart onlara.Berbat.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
o dediyse kesin dogrudur.agır trabzonluBirakirsak eger selcuk inan zu trabzonmuş
@baris yurduseven - trtspor
abv feghouli
ah ah. taraftar profilinden dolayı. Tahammulsuz ve sabırsıziz .. çok oyuncu gitti böyleemre colaka gereken özeni gösterse idik ve o da karslıgını verse idi net cok cok iyi yerlere gelecekti.
emre son dönemde en yetenekli ortasahalardandı.fazla teknikti çünküah ah. taraftar profilinden dolayı. Tahammulsuz ve sabırsıziz .. çok oyuncu gitti böyle
abv feghouli
Emre Çolak bence Oğuzhan'dan daha yetenekli. E. Çolak Şenol'un elinde olsaydı herkesin dibi düşerdi.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
vidayı ben de begenmiyorum
denayeri de begenmiyorum
ama o serdar azizin amk
para geldi ya o zenci futbolcudan.4,5 milyon gibi,üzerine 2-3 dhaa koysalar alırlar.ts vida ile görüşüyormus
abv feghouli
ts vida ile görüşüyormus
abv feghouli
Sözleşme fesih bedeli olarak 1.5 milyon euroya çıkabiliriz benceBirakirsak eger selcuk inan zu trabzonmuş
@baris yurduseven - trtspor
abv feghouli
emre colaka gereken özeni gösterse idik ve o da karslıgını verse idi net cok cok iyi yerlere gelecekti.
Selcugun mu 1.5 hemen postalayalımSözleşme fesih bedeli olarak 1.5 milyon euroya çıkabiliriz bence
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi