Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın feghoulinin bugün gelcegine dair ufak bi kıpırtı gören var mı ?

Sol açığa ronaldo vari skorer birisini almamız lazım.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Feghouli olayını bırakın artık.

De Jong - Balta - Cavanda - Donk - Sinan - Tarık bunları nasıl postalarız onu düşünmek lazım, varsa yoksa Feghouli yemişim Feghouli'yi başka oyuncu mu yok arkadaş, derhal sol bek lazım, Feghouli olur olmaz, kanat lazım ve seri bir stoper lazım.

Herkes takılmış Feghouli'ye yönetim de dahil bu kadar çöp ve eksik var, bunlarla uğraşsınlar birazda.

Asporda tt arena üzerinden hükümeti yalıyorlar

Son düzenleme:
Yönetim öyle kıvama getirdi ki Feg den vazgeçtik dese herkes oh be diyecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

PrJ9oQ.jpg

bu giulliano bildigin forvet.bütün gollerini izledim.tam bi cezasahası golcüsü.van perisden daha iyi.cezasahasında verkaçı falan guzel yapıyo,kısa paslar güzel.normal iyi bi topçu.ama tek müthiş golü var zenitte geçen sezon ,o da alkmara...gerisi kaleciden dönen toplar,bikaç penaltı,cezasahasında ona çıkarılan paslar falan.niye bu kadar abarttılar anlamadım.

fenere sosa belki daha uyardı.

josef ekici

dirar sosa valbuena

guillano

daha iyi olurdu

şu dün nice sallayan troyeslu forveti almak lazım devre arası,daha fazla parlamadan.2.ligdeki istatistiği de iyi.

Karga stoper vida yı umarım almaz bu adam benim çok istediğim bir futbolcu defansif anlamda inanılmaz güçlenir karga medel pepe vida !!biz niye vidaya teklif sunmuyoruz anlayamıyorum !!bu kadar transfer yaptık ancak hala en zayıf yönümüz olan defans konusunda tatmin edici adım atamadık linnes carole çalık aziz hiç birine güvenmiyorum solbek ve stoper transferi hayati önem taşıyor

LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt