Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.427
- 5.964
- 1.373
Bu dogru ise bu herifi alan kulubun baskaninin da Allah bin belasini versin!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mendel geldi.ya(dursun style)o adam tek başına on.kaplan gucunde diyorlar e zaten.ovuzhan 60 milyon eur luk adam,negredo desen yilda 120 gol atan bir forwardkimi aldılar ki ceyrek final görecekler. bizim ortasaha net daha güclü. sadece kanat oyuncusu yok, transfer icin ugrasıyoruz.
Bende pay istesem mi diye dusunmedim degil,para da lazim hazir dursun baskanim da varken basimizda olur mu olurBu dogru ise bu herifi alan kulubun baskaninin da Allah bin belasini versin!!
Eyvallah reis iyi bilgilendirme oldu. SaolValencia zamanında dehşet topçuydu reis. Belki de West Ham'a giderek kariyerinin en büyük hatasını yaptı. Geçen sene West Ham zaten bildiğim kadarıyla ne oynadığını bilmeyen, tam bir kaos takımıydı. Yerine 20 küsür verip Arnavutovic mi ne öyle bi bi oyuncu aldılar. Bir de takımının en çok kazanan 3. oyuncusu mu ne. Elden çıkarmak istiyorlar yani. Teklif yok bizden başka. Olsa zaten bizi tercih edeceğine zerre ihtimal vermiyorum. Bu kadar uzamasının sebebi son dk ya kadar başka bi teklif beklemesi belki de...
O sezon hem ligde hem bizim takımın içinde çok pis işler döndü.Çeyrek final oynamak için sekiz grup liderinden birini elemeleri lazım. Bu da imkansız.
Bizim çeyrek final final oynadığımız sene çok daha zordu. İkinci tur da gruptu. İlk turda li grup lideri iki de grup ikincisi olmuş takımdan oluşan bir dörtlü grup vardı. Ve bu grupta hayvan gibi puan alarak çıkmıştık. Sanırım 10 puandı.
Çok yorucu bir sezondu. Her hafta hayvan gibi bi takımla maç yapıyorduk. Kadro eski gücünde değildi. Lucescu'nun ilk senesiydi. Buna rağmen CL de çerek final oynamıştık ve ligde de az farkla ikinci olmuştuk.
Bazen düşünüyorum da o yıl şampiyon olablseymişiz 6 yıl şampiyon olcakmışız üst üste. Sonsuza kadar kırılamazdı herhale o rekor.
1.8 mi atalım da usturuplu atalımKatılıyorum da şunu söylemek isterim biz maicona 8 verdik adamlar 1.8 gibi bi paraya vidayı akçlacak buna uyuz oluyorum bi keriz biziz heralde