- 11 Haziran 2015
- 39.651
- 28.110
- 2.193
saçma değil mi usta ya. Bizde yapalım öyle birşey. Medya yüzünden hirpalaniyor transferlerimizAnlaşma öyle belli rakamlar var onu aşınca açıklanıyor
abv feghouli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saçma değil mi usta ya. Bizde yapalım öyle birşey. Medya yüzünden hirpalaniyor transferlerimizAnlaşma öyle belli rakamlar var onu aşınca açıklanıyor
doğruysa ilk defa sağ kanat için bir alternatif görüyoruz.Galatasaray, Shaktar Donetsk'in 1998 doğumlu Gürcü milli sağ kanat oyuncusu Giorgi Arabidze ile ilgileniyor. (via @akrksmng)
transfer merkezi paylasmis
Bingo...
saçma değil mi usta ya. Bizde yapalım öyle birşey. Medya yüzünden hirpalaniyor transferlerimiz
abv feghouli
Bekleri leş kanattan çok açık verirler.bjk vidayı alırsa gol yeme sıkıntısını çözer
bende biliyorum fb 4m'in üstünde bir ücret veriyorsa açıklıyor diye hatirliyorum yanlışsa düzelt. Saçma ama.aynen krdş bence de saçma ama merak edip okumuştum oradan biliyorum.
Bu sene kupa direk bjk ye verildi barcelona real filan ondan transfer yapmıyor.Beşiktaş ŞL de çeyrek final mi? Bence en az yarı final.
for m=1:10
if k = m*(m+1)
'feghouli galatasaray'da'
else k=0 '... kadar yolu var'
end
döngüsünde ki hatayı beklediğim gibi bekledik seni Fehuliiii