Sneijder'i de bizzat kendisi getirmişti.
Sonra utanmadan totem demisti
Yermiyiz biz bu numaralari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder'i de bizzat kendisi getirmişti.
Kaliteli oyuncular icin beklemeye deger arkadaslar bunu boyle bilin. Evet bu Feghouli mevzusu baya uzadi ama sorun bunu medyaya haber edip sonra 2 ay ugrasan yonetimin habire yarin obursu gun gelecek demesidir. Feghouli direk fark yaratacak bir oyuncudur, hele mevcut kanat oyuncularimiza bakarsak 'game changer' diyebiliriz.
Besiktas'in kanat oyuncularina bir bakarmisiniz, hatta Fener'i de dahil edebiliriz artik. Biz bunlarin cok gerisindeyiz bu konuda. Sinan, Yasin, Garry ile en fazla 4. olursun ki 2 senedir oyle de oluyor zaten. Gomis bunlarla gol atamaz, zaten hazirlik maclarinda adama top getiremedikleri bariz bir sekilde ortada.
O yuzden eger yonetim bu isin pesindeyse sonuna kadar gidilmelidir Feghouli icin. Yasi da henuz 27.
Demezler onlar gerçek taraftar bizimkiler ise zurna.Barcelona taraftari da hala Coutinho ve Dembele gelsin diye bekliyor, sizce onlar da bosverelim ya cok uzadi dermi? Daha 3 hafta var transfer donemin bitmesine. Boyle oyuncular son gun bile gelse taraftar sevinir.
Feghouli ve Asamoah gelirse o zaman sampiyonluk icin ciddi bir sansimiz olur bence, obur turlusu rakiplerimizden biri olacaktir yine.Sadece Feghouli de yeetmez aslında ama hepsi bir arada olur mu bilmiyorum. Noormalde diğer kanada da bir kişi daha almalıyız.
Asamoah ve Mariano bekleri de bol bol orta yapmalı. Tabi Asamoah gelirse.
ndiaye ve fernandoyuda koyalim bro. Onlarinda ofansif katkisi çok iyiFeghouli nöbetimiz devam ediyor!!!
Belhanda, Feghouli, Gomis arasında korkunç bir uyum olacak hissediyorum, +40 gol.
bizimkiler niye salak gibi maliyetleri açıklıyor? Bu kuslar aciklamiyor hic
abv feghouli