Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Shaktar Donetsk'in 1998 doğumlu Gürcü milli sağ kanat oyuncusu Giorgi Arabidze ile ilgileniyor. (via @akrksmng)

transfer merkezi paylasmis

Bu sezon en çok Ndiaye'ye güveniyorum. Belhanda ile Ndiaye fazla hor görüldü taraftarlarca ve bu yüzden de çok iyi oynamaları can-ı gönülden istiyorum.

Bu saatten sonra Feghouliden vazgeçen ağır saçmalıyordur. Bu kadar beklemişin, asıl gerekirse şimdi daha fazla verip alacaksın. Öyle lüks kalmadı artık. Ayrica Feghouli şu an Türkiyeye gelebilecek en kaliteli oyuncu. Vazgeçelim diyenler izlemediyse bu oyuncuyu, bu yönde yorum yapmasınlar lütfen. En geç sahaya çıktığı an takımın çevresini değiştirdiğini hep birlikte göreceğiz zaten. He olurda transferi olmazsa, sezon boşa gider. O derece kritik transfer. Piyasada alabileceğimiz oyuncular Feghoulinin yanına yaklaşamaz.

80a15ee8ccc390476746afebded6ad14.jpg

tottenham transfer yapmamis yuh

abv feghouli

Bu naci arkan gerçekten mal. Adam Ndiaye ve Fernando Sneijderin yerini doldurmak için sanıyor :d

Bu sezon en çok Ndiaye'ye güveniyorum. Belhanda ile Ndiaye fazla hor görüldü taraftarlarca ve bu yüzden de çok iyi oynamaları can-ı gönülden istiyorum.

Asamuah, vida derken incelik bunun icin diyorum. Bizim gibi takimlar oyunu geriden iyi kurnali,bekler oyuna katilmali orta saha ve forvet is yapsin. Bende diyorumki onceligi takim oyununa katki verecek bizim takim yapacak adamlar. Ekstra is yapacak gelirse ne ala, ama avrupada yoksan isimler sinirli. Avrupa ve sampiyonluk icin once takim. Olursan yaratici ekstra oyuncu ve yedek iyi iyuncular

Şaka maka ya feghouli olmazsa ne b.k yeriz acaba..

abv feghouli

arkadaşlar merhaba bende foruma yeni üye oldum herkese slm ankaradan cnntürkte feguli şoku dior pazara kalmış diorlar hatta buyüzden emre mora teklif götürmüşüz

adam akıllı yedek bi forvet daha şart .. scout işi olursa guzel oljr

abv feghouli

Bugün geliyor, yarın geliyor denilen ancak haftalardır gelmeyen Sofiane Feghouli'nin şimdi de Pazar günü geleceği açıklandı. Öte yandan West Ham United, yeni sezon forma numaralarını açıklarken Feghouli'ye de 7 numaralı formayı verdiğini duyurunca kafalar karıştı.

Sofiane Feghouli transferinde gelişme yaşanmaması üzerine Galatasaray Emre Mor için harekete geçti. Sarı kırmızılı ekibin oyuncu için satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi sunduğu belirtildi. Kiralama bedeli olarak 2,5 milyon euro önerildiği iddia edildi. (HaberTürk)

Öte yandan Arda Turan için de umutlar sürüyor. Barcelona'nın kararı bekleniyor.

Galatasaray, KKTC ekiplerinden Yenicami'de oynayan 19 yaşındaki golcü Ahmet Sivri'yi U21 takımına transfer etti.

Galatasaray'ın Kwadwo Asamoah için umutsuz bekleyişi sürüyor. Juventus'ta Alegri'nin bir sol bek alınmadığı sürece transfere onay vermeyeceğini açıklamasının ardından Sarı-kırmızılar bekleyişe geçmişti. Son iddia Galatasaray'ın teklifini 7 milyon euro'ya çıkardığı yönünde. G.Saray, Asamoah olmazsa gerekirse Crotone forması giyen Bruno Martella ve Napolili Ivan Strinic arasında tercih yapacak.

CNN Türk

Sağ tarafta bir tane oynatabileceğin adam yok (Sinan'ı saymıyorum haliyle), normalde 10-15 milyon Euroya alabileceğin adamı fırsat bulup 4.5 gibi komik bir rakama alma imkanın var ama Feghouli gelmesin... Sen her gün herif hangi gün gelecek diye takıntı yapıp beklersen herhalde böyle kafayı yersin. Bekleme kardeşim niye bekliyorsun? Kim dedi sana her gün nöbet tut bugün söz verdiler diye twittercılar mı? Gücümüz yok işte anlamıyorsunuz bir türlü. Sağ açığında en azından iyi kötü bir adam olsa belki bu kadar naz çekmezsin ama yok işte. Adama yıllık 4 de verirsin, nazını da çekersin.

Bizim mutlak istediklerimiz neden gerçekleşmiyor? Feghouli mutlaka gelmeli diyoruz, anlaşılmasına rağmen gerçekleşmiyor. Rakiplerde adamlar parayı yatırmıyor, oyuncu geri çağırılıyor ve buna rağmen yinede lehine sonuclanıyor süreç. Bu nasıl cenabetlik?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt