Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gonderdiklerimizden de 2. Çöp tu yani bitikti diyelim. Feguli gelirse 1 eksik 1 de yari eksik yerimiz kaldı ki ben hiç bor sezonda eksiksiz bir kadro görmedim bizim takımda.Takimin yarisi cop somucta hala, 6 iyi adam aldik snejder,bruma,podi yolladik ama
Hor görenler sadece isme bakıp şak şak yapan tayfa dert etme.Bu sezon en çok Ndiaye'ye güveniyorum. Belhanda ile Ndiaye fazla hor görüldü taraftarlarca ve bu yüzden de çok iyi oynamaları can-ı gönülden istiyorum.
Badou bizim atibamız olacak
Allah sakat bela vermesin
TapaTalK
Bu sezon en çok Ndiaye'ye güveniyorum. Belhanda ile Ndiaye fazla hor görüldü taraftarlarca ve bu yüzden de çok iyi oynamaları can-ı gönülden istiyorum.
Orta sahada bizdeEn iyi kanat oyuncular şuan bjkda
Lens-Q7 1. tercih, Babel-Orkan-Töre(?) 2. tercih
Bugün geliyor, yarın geliyor denilen ancak haftalardır gelmeyen Sofiane Feghouli'nin şimdi de Pazar günü geleceği açıklandı. Öte yandan West Ham United, yeni sezon forma numaralarını açıklarken Feghouli'ye de 7 numaralı formayı verdiğini duyurunca kafalar karıştı.
Sofiane Feghouli transferinde gelişme yaşanmaması üzerine Galatasaray Emre Mor için harekete geçti. Sarı kırmızılı ekibin oyuncu için satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi sunduğu belirtildi. Kiralama bedeli olarak 2,5 milyon euro önerildiği iddia edildi. (HaberTürk)
Öte yandan Arda Turan için de umutlar sürüyor. Barcelona'nın kararı bekleniyor.
Galatasaray, KKTC ekiplerinden Yenicami'de oynayan 19 yaşındaki golcü Ahmet Sivri'yi U21 takımına transfer etti.
Galatasaray'ın Kwadwo Asamoah için umutsuz bekleyişi sürüyor. Juventus'ta Alegri'nin bir sol bek alınmadığı sürece transfere onay vermeyeceğini açıklamasının ardından Sarı-kırmızılar bekleyişe geçmişti. Son iddia Galatasaray'ın teklifini 7 milyon euro'ya çıkardığı yönünde. G.Saray, Asamoah olmazsa gerekirse Crotone forması giyen Bruno Martella ve Napolili Ivan Strinic arasında tercih yapacak.
Cnn pazar dediyse demek ki yarin gelmeyecek..CNN Türk