Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ELENDİ BEŞİKTAŞ

at fava bekle , uefa'da yola devam..

Aspor
Fb giulano ile
Ts zenit ile anlaştı

abv feghouli

Melo'nun geçirdiği güzel şeyler ömür boyu çıkmaz.

Kaliteli oyuncular icin beklemeye deger arkadaslar bunu boyle bilin. Evet bu Feghouli mevzusu baya uzadi ama sorun bunu medyaya haber edip sonra 2 ay ugrasan yonetimin habire yarin obursu gun gelecek demesidir. Feghouli direk fark yaratacak bir oyuncudur, hele mevcut kanat oyuncularimiza bakarsak 'game changer' diyebiliriz.

Besiktas'in kanat oyuncularina bir bakarmisiniz, hatta Fener'i de dahil edebiliriz artik. Biz bunlarin cok gerisindeyiz bu konuda. Sinan, Yasin, Garry ile en fazla 4. olursun ki 2 senedir oyle de oluyor zaten. Gomis bunlarla gol atamaz, zaten hazirlik maclarinda adama top getiremedikleri bariz bir sekilde ortada.

O yuzden eger yonetim bu isin pesindeyse sonuna kadar gidilmelidir Feghouli icin. Yasi da henuz 27.

Olimpiyat da inönü de defalarca sahaya inen taraftarın efendi melo mu karaktersiz a oğlu.

feghouli 1 sezon iyi oynasa piyasasi en az 20m.
Gel artik lan kel

abv feghouli

melonun nekadar koydğu bjklı ve fikocu varsa halen zırlamaktalar. mideye kadar hisetmişlerki halen ağrıdıan duramıyorlar.
örneklerle mevcut

Barcelona taraftari da hala Coutinho ve Dembele gelsin diye bekliyor, sizce onlar da bosverelim ya cok uzadi dermi? Daha 3 hafta var transfer donemin bitmesine. Boyle oyuncular son gun bile gelse taraftar sevinir.

Kaliteli oyuncular icin beklemeye deger arkadaslar bunu boyle bilin. Evet bu Feghouli mevzusu baya uzadi ama sorun bunu medyaya haber edip sonra 2 ay ugrasan yonetimin habire yarin obursu gun gelecek demesidir. Feghouli direk fark yaratacak bir oyuncudur, hele mevcut kanat oyuncularimiza bakarsak 'game changer' diyebiliriz.

Besiktas'in kanat oyuncularina bir bakarmisiniz, hatta Fener'i de dahil edebiliriz artik. Biz bunlarin cok gerisindeyiz bu konuda. Sinan, Yasin, Garry ile en fazla 4. olursun ki 2 senedir oyle de oluyor zaten. Gomis bunlarla gol atamaz, zaten hazirlik maclarinda adama top getiremedikleri bariz bir sekilde ortada.

O yuzden eger yonetim bu isin pesindeyse sonuna kadar gidilmelidir Feghouli icin. Yasi da henuz 27.

Sadece Feghouli de yeetmez aslında ama hepsi bir arada olur mu bilmiyorum. Noormalde diğer kanada da bir kişi daha almalıyız.

Asamoah ve Mariano bekleri de bol bol orta yapmalı. Tabi Asamoah gelirse.

Feghouli nöbetimiz devam ediyor!!!

Belhanda, Feghouli, Gomis arasında korkunç bir uyum olacak hissediyorum, +40 gol.

Aspor da verdi haberi, fb oyuncuyla, ts kulüple anlaştı
Hoayyyydaaaa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barcelona taraftari da hala Coutinho ve Dembele gelsin diye bekliyor, sizce onlar da bosverelim ya cok uzadi dermi? Daha 3 hafta var transfer donemin bitmesine. Boyle oyuncular son gun bile gelse taraftar sevinir.
Demezler onlar gerçek taraftar bizimkiler ise zurna.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizimkiler niye salak gibi maliyetleri açıklıyor? Bu kuslar aciklamiyor hic

abv feghouli

93b3bf547300bfa8841f81c15b8b6f8e.png

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Sadece Feghouli de yeetmez aslında ama hepsi bir arada olur mu bilmiyorum. Noormalde diğer kanada da bir kişi daha almalıyız.

Asamoah ve Mariano bekleri de bol bol orta yapmalı. Tabi Asamoah gelirse.
Feghouli ve Asamoah gelirse o zaman sampiyonluk icin ciddi bir sansimiz olur bence, obur turlusu rakiplerimizden biri olacaktir yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt