Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TS'de 8 milyon euro ne arar ya? Fb'liler dalga geçiyordur hamsilerle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaslar ciddi soruyorum yanlis anlasilma olmasin, amac trol veya baska birsey degil

Bi Feghouli olayi icin simdiye kadar oyuncudan veya westhamdan herhangi bir aciklama, sinyal, isik herhangi birsey oldu mu bugune kadar?

Yani cok pis bir oyuna mi geliyoruz, acaba yonetim transferi kapatti da tepki cekmemek icin taraftari oyalamak icin boyle bir oyun mu oynaniyor?

bence öyle değil. biz adamı çok istiyoruz ve belliki iyi bir alternatif te yok. ve adam da bunun farkında olduğu için çıkarına kullanıyor. inş. doğru değildir ama eğer haberler doğruysa ve gerçekten sürekli yeni istekleri oluyorsa bu adam alınmasın ve si.ir edilsin kardeşim.

Hani evren %99 yönetimden bilgi aldık bugün geliyo diyodu ? Bugün gelecek olan adamda şu ana kadar kıpırtı olur var mı ? Bizi iyice salak yerine koymaya başladılar yönetim ve feghouli ikisininde abv

C:\Users\alper\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image002.jpg

Hızlıresime upload et, direk resim linki diyor onunla yap renktaş :)

nedemek figuli halen gelmedi?

Mahmut Uslu: "Biz oyuncu ve kulübü ile anlaştık ve oyuncu bizi istediği için İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçti. Giuliano bizimdir.

Hamsiler niye boyle bisey yaptı :D

abv feghouli

bu feg in geldiği gün hepimiz büyük bir boşluğa düşeceğiz.baya alıştık bu olaya çünkü

şahsen gelmesini isterim, alternatif olur, ruh olur, güç katar, bazen tıkanan oyunlarda bi atraksyonla takımı seyirciyi ayağa kaldırır. zaten pisiko bir kadromuz oldu o da üzerine cila olur.

Melo 'nun yedek klübesinde oturması bile taraftarı ateşler stadı doldurur

Her maç Tolga+Selçuk ikilisi oyuna gireceğine Melo girsin oyuna sonradan

Garanti ücret olmadan maç başılar ile bir sözleşme olsa tadından yenmezdi Melo için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt