Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun yok durshouli geldi

b3a8c9337237594d3727131ee3b53ca4.jpg

TapaTalK

Pazartesi maçımız var. Kanatlarımız giydiği formayı beğenmeyen Sinan, Zam diye tutturan akıl yoksunu Yasin ve bir şeyler yapmaya çalışan ama yapamayan Garry. Kayseri maçında Gomis'i kesin günah keçisi yaparlar gol atamıyor diye.

Muhabirlerin pek suçu olduğunu sanmıyorum. Onlar da bilgiyi bizim mal yöneticilerden alıyorlar. Ciguli'de bizimkileri de enayi bulduğu için her gün yeni isteklerle geliyor ve transfer ertesi güne sarkıyor. Adam gibi bir yönetim olsa çoktan vazgeçmişti bu transferden. Koskoca kulübü bir futbolcunun dalga malzemesi yaptılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saati nasıl belirsiz biladerr
Adamlar transsfer görüşmesi yapıyo ertesi gün saatine kadar belli

Çıksın birisi feghouli ile anlaşmamıza rağmen bizi oyalıyo geç geliyo desin ne lan bu !!

TapaTalK

Pazartesi maçımız var. Kanatlarımız giydiği formayı beğenmeyen Sinan, Zam diye tutturan akıl yoksunu Yasin ve bir şeyler yapmaya çalışan ama yapamayan Garry. Kayseri maçında Gomis'i kesin günah keçisi yaparlar gol atamıyor diye.
gelde yanma Bruma ve Podolski ye. madem boşluklarını kapatamicanız ne satıyonuz. şuanki mevcut kadroda uçardı bunlar.

Cidden çok canım sıkıldı, artık bu transferle ilgili en ufak birşey yazmak istemiyorum, yeter artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evren Göz yallah İngiltere'ye!!!

Yarin Insallah

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

En sonunda biri çıkacak bizi bu saate kadar oyaladı deyip B planları olmadığı için De Jong gibi son anda saçma sapan bir ismi getirecekler

Ntvspor'a göre Trabzonspor Guiliano için Zenit'e 10 milyon euro teklif etmiş

Yönetimden aklı başında biri( şu anda Cenk Ergün dışında böyle biri yok) çıkıp mesele hakkında açıklama yapmalı.

Önceleri ben de olur sorunlar diyordum ama adam artık oyalama boyutuna geçti gibi. Başka teklifler bekliyor olma ihtimalini ben de ciddi ciddi düşünmeye başladım.

şuan bir tane bile olumsuz haber yok nasıl gelmiyor anlamıyorum. hani pürüzler var anlaşamadık daha deseler tamam sıkıntı yok bekleriz. ulann başkan bile kekliyosa bizi muhabirlerin falan bir suçu yok, napsınlar onlarda dursuna inanıp haber yapıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt