Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göztepe alıcak zaten maça gidecektim aslında işim çıktı gidemedim göztepe izmirde kolay maç vermez
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
vidaya bşz neden salca olmuyoruz onu bende anlamadım al ellerinden gitsin vidayı hem güclenmelerini önleriz hem biz güclenmiş oluruzMadem Vida ucuz biz niye almıyoruz abi ya,bas parayı Asamoah'a öne Nani Mani birşey al kiralık falan kapat ligi.
Taraftarı yokmuş galiba bu maçtaGöztepe alıcak zaten maça gidecektim aslında işim çıktı gidemedim göztepe izmirde kolay maç vermez
Bilmiyordum haberim yoktu isabet olmuş demekki ama göztepe maçı vermezMaç seyircisiz.
Farketmez göztepe maç vermez izmirde kolay kolay maç sonu burdayım en kötü beraberlik tahminimTaraftarı yokmuş galiba bu maçta
Asamoah gelirmi sence renkdasFeghouli de geldiğine göre hayırlısıyla Asamoah nöbetine doğru geçelim Asamoah + Feghouli den başka birinin geleceğini zannetmiyorum bu dönemde
Fegu (4.5) Asamoah (7) konuşulan rakamlar ile birlikte 47.25 mil. € bonservis harcamış ve yaklaşık 27.5 mil. € içeri girmiş olacağız daha fazlasını beklemek hayalcilik olur
Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Asamoah
Fernando-Badou
Feghouli-Belhanda-Garry
Gomis
Bence ligin en iyi kadrosunu kurmuş oluruz Devre arası ve önümüzdeki yaz transfer döneminde Serdar ve Garry yerlerine 2 tane sapasağlam adama bas tüm paranı gelipde ligi sallayabilecek 2 adam zaten oturmuş olan kadroya eklenirse iyice efsane olur
Ama her şeyden önemlisi bu kadroyu İmparator Fatih Terim 'e emanet etmek şart
Cumhuriyetimizin asıl son kalesi kolay kolay yıkılmaz diyorsun yani. İnşallah demek düşer bu durumdaFarketmez göztepe maç vermez izmirde kolay kolay maç sonu burdayım en kötü beraberlik tahminim
Bak iste birtek buna uzulurum hayir adam Hirvat bir de ve bizim ihtiyac olan bolge Tudor arasa araya girse yaBeşiktaş vidayla büyük ölçüde anlaşmış
fiko yine manyakça transfer bitirmek üzere
Sofiane Feghouli @sffeghouli
Tomorrow on the way to istanbul..... Inch allah !!!![]()
AHHHHHHHHHHHHHHHHH
Sonunda yazdi mi hiyaragasiSofiane Feghouli @sffeghouli
Tomorrow on the way to istanbul..... Inch allah !!!![]()
AHHHHHHHHHHHHHHHHH