Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DHC-7D6W0AEfukB.webp

Feghouli de geldiğine göre hayırlısıyla Asamoah nöbetine doğru geçelim Asamoah + Feghouli den başka birinin geleceğini zannetmiyorum bu dönemde

Fegu (4.5) Asamoah (7) konuşulan rakamlar ile birlikte 47.25 mil. € bonservis harcamış ve yaklaşık 27.5 mil. € içeri girmiş olacağız daha fazlasını beklemek hayalcilik olur

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Asamoah
Fernando-Badou
Feghouli-Belhanda-Garry
Gomis​

Bence ligin en iyi kadrosunu kurmuş oluruz Devre arası ve önümüzdeki yaz transfer döneminde Serdar ve Garry yerlerine 2 tane sapasağlam adama bas tüm paranı gelipde ligi sallayabilecek 2 adam zaten oturmuş olan kadroya eklenirse iyice efsane olur

Ama her şeyden önemlisi bu kadroyu İmparator Fatih Terim 'e emanet etmek şart

Hagi yi kiyaslamasaniz bence Hagi türkiye gelmis gecmis en iyi oyuncudur

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Feghouli de geldiğine göre hayırlısıyla Asamoah nöbetine doğru geçelim Asamoah + Feghouli den başka birinin geleceğini zannetmiyorum bu dönemde

Fegu (4.5) Asamoah (7) konuşulan rakamlar ile birlikte 47.25 mil. € bonservis harcamış ve yaklaşık 27.5 mil. € içeri girmiş olacağız daha fazlasını beklemek hayalcilik olur

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Asamoah
Fernando-Badou
Feghouli-Belhanda-Garry
Gomis​

Bence ligin en iyi kadrosunu kurmuş oluruz Devre arası ve önümüzdeki yaz transfer döneminde Serdar ve Garry yerlerine 2 tane sapasağlam adama bas tüm paranı gelipde ligi sallayabilecek 2 adam zaten oturmuş olan kadroya eklenirse iyice efsane olur

Ama her şeyden önemlisi bu kadroyu İmparator Fatih Terim 'e emanet etmek şart
Asamoah gelirmi sence renkdas

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vidayla sevillada ilgileniyordu sonra vazgectiler nedenini bilmiyorum ama kargalarin on protokol yaptigini dusunuyorum..fiyati da ondan ucuz olabilir

Geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt