- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mesajda Feghouli'yi bizim almamızdan daha çok Şeşu'nun fenerde oynamasına gülüyorum![]()
Bu bekleyisin sebebini tam olarak biliyormuyuz ki?2 ay bekleten adamı karşılamaya giden GALATASARAY'ın büyüklüğüne hakaret eder.
Minnettar kalırız renktasÖzellikle dikkat ediyorum da kuşların her transferini övüp bizim transferlere sürekli kulp takan bazı insan görünümlü kuşlar mevcut. Yakında avlayacağım onları münasip yerlerinden.
Sergen boşver şimdi feghouli geldi bide üstüne senin kız yazsa aman yarabbi
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nejat ılgazNejat denen kuş Asamoah gelmez diyosa Asamoah geldi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Keyifinden beklettiği garantisi mi var? Seni niye bu kadar rahatsız etti?
3 transfer yapilsa elbette guzel olur ama bence hayalcilik olur 1 tane sol bek alinip kapatilir bence transfer![]()
Kadronun son durumunu özetlemek gerekirse 3 transfer kaldi.
Evet, keyfinden bekletti. Paragöz herifin teki.
Formasına iddiaya var mısın ?Nejat denen kuş Asamoah gelmez diyosa Asamoah geldi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teke tek konusunda da tartışılır son 10 yılda bence. İspanya futbolu baya baya gelişti. Almanlar da öyle ama farklı oyun tarzları var işte. Brezilyalılar top cambazı olduğu için senin gözünde daha iyi geliyordur büyük ihtimalle diye tahmin ediyorum.Brezilyada futbol tutkusu ve sevgisi avrupanin üzerinde, yok demedim, ama bayagi bir üzerinde. Adamlar bize benziyor, ama sevgileri rekabet degil, sevgileri bu spor.
Vs Avrupa da, galip avrupa demen bile, kocaman avrupayi bir ülke ile kiyaslamaktir. Bana kalirsa, bir futbolcu eger Brezilya´da efsanelesmis ise, avrupanin bir liginde, yada kulübünde efsanelesmesine gerek yok. Bir oyuncu orada efsane ise, "ama avrupa" denilemez bana göre... Cünkü bir avrupa ülkesini teke tek koydugun vakit, galip her daim brezilya futboludur.
Ama dedigim gibi, eger brezilyanin özellik ile 4 büyük avrupa ligi kadar maddi imkanlari olsaydi. Avrupayi tek basina katlardi. Ama adamlarda imkanlar sinirli. Adamlar yatkin bu oyuna, hic yetistirmeseler bile sokaktan, sahilden, parmak isirtacak adamlar sürdüler piyasaya.
Paragoz derken 3 milyon euro dan bahsediliyor renktas ne yapsin basimin gozumun sadakasi olsun deyip biraksin mi ?Evet, keyfinden bekletti. Paragöz herifin teki.
Sol tarafı da düzeltmemiz lazımÇok saglam bir kadromuz oldu be
Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY