Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe - Marsilya maçına arkadaşım için gitmiştim orada ilk defa izlemiştim Valbuena gerçekten arı gibi adam. Temposu çok düşecektir ama 2-3 sene önceki halini suanki sol kanadimiza koysak net fark yaratırdı

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valbuena olmasa çok daha iyi olacak aslında adamlar ballı da yani her sene biri çıkıyor takımı sırtlayan Lens'in boşluğunu dolduracak hatta fazlası bile olabilir duran topları filan da iyi.

valbuena 80 kez topla buluşmuş 46 isabet saglamış.kötü bi istatistik.demarke verdi istatistiği.3 kez gollük pas vermiş.ilkyarı iyi degildi.2.yarıyı pek izlemedim ama maçın son 20dksı hücumda etkili olmuş evet.

Valbuena olmasa çok daha iyi olacak aslında adamlar ballı da yani her sene biri çıkıyor takımı sırtlayan Lens'in boşluğunu dolduracak hatta fazlası bile olabilir duran topları filan da iyi.
valbuena iyi topçu ben lyondayken beşiktaş maçlarında da izledim ama fenerde şu an köy takımı gibi bizdeki klaslık yok oyuncularda dirar falan baya kötü

Klasik Türk menejer trabzona satarım para kazanırım derdindeydi olmayınca ortalığı karıştırıyor dedikleri inandırıcı gelmedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olay ciddi. Trabzon ile Zenit arasında imzalanmış resmi evraklar var. Kolay kapanmaz bu olay.

valbuena 80 kez topla buluşmuş 46 isabet saglamış.kötü bi istatistik.demarke verdi istatistiği.3 kez gollük pas vermiş.ilkyarı iyi degildi.2.yarıyı pek izlemedim ama maçın son 20dksı hücumda etkili olmuş evet.
Mesele kaç tane isabet sağladığı değil ki o isabetli olanların takım arkadaşını ne duruma soktuğu. Selçuk gibi geri veya yana oynayarak istatistik kasabilirsin bu adam tehlikeli oynuyor attığı toplardan ziyade topa çok hakim, kaybetmiyor ve adam eksiltiyor sıkıntı bir oyuncu yani net olarak, umarım düşer hani birde gelir gelmez ne adaptasyon bi destur kardeş.

Hakan Balta,Tarık,Cavanda,De jong,Donk,Selçuk,Umut Gündoğan,Oğuzhan Kayar,Sinan Gümüş yolla./Asamoah,Denayer(Ucuza varsa daha iyisi),Nani(sakatlığı ciddi değilse ciddiyse ayarında sol kanat),Yedek Kanat Forvet(Konate tarzı hızlı).10 tane yedek(mecbur-maddi nedenlerden dolayı):Eray,Linnes,Serdar(Ahmet),Carole,Tolga,Atalay,Recep,Yasin,Eren,Yedek Forvet.

o degilde son hazırlık maçlarında,asistler yaptı.gollük paslar verdi ,biçok gol pozsiyonuna girdi .sakat sakat oynasada östersunds macında klas işler yaptı ara ara.2 gollük orta kesti.ama yine de belhandaya üvey evlat muamelesi yapılyo.

sampiyon yaparsa sene sonu gitmesin diye zırlayacak herkes burda.biliniyoki piyasası var.nerdeyse sevilla alıyodu hatta.

Son düzenleme:
bugün

feghoulinin geldigi
bjk vs tsin kaybettigi

gün olsun

Bence yedek kadromuzu tamamen gelecek vaadeden alt yapı oyuncularımızdan oluşturalım. Sadece Linnes, Yasin ve Gary kalabilir yedekte.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Mesele kaç tane isabet sağladığı değil ki o isabetli olanların takım arkadaşını ne duruma soktuğu. Selçuk gibi geri veya yana oynayarak istatistik kasabilirsin bu adam tehlikeli oynuyor attığı toplardan ziyade topa çok hakim, kaybetmiyor ve adam eksiltiyor sıkıntı bir oyuncu yani net olarak, umarım düşer hani birde gelir gelmez ne adaptasyon bi destur kardeş.

valbuenanın oldugu pozisyonlarda sabri ve gofran bildiğin sıctı,hele o goufran bitmiş resmen.ne saçmasapan faul yaptı öyle fenerin 2.golünde.ondan önce yedigi çalım da evlere şenlik.buyur geç demiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt