Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21 kişilik kadroda 12 yabancı olucaksa 11 yabancılı kadro sıkıntılı olacak sanki. Yedekte kim olucak linnes ? garry ?alınacaksa yedek forvet ?
ilk 11 de yerli mutlaka olacak gibi bu gidişle ya stoper ya sol kanat

Abdennour nasıl adam hem sol stoper hem keller ordumuza uyuyor hemde Tunuslu. Fas Cezayir Tunus üçgeni kurmazsak ayıp ederiz

d6372dc2acb2932c4e8290f26ecacf71.jpg

feghouli h.o

Emre Akbaba'nin golü iyiymis ha Kewelli animsatti. Bu arada golün öncesinde pasi veren Efecan Karaca bizim altyapimizdan cikma degil mi, sag kanatta akiyordu PAF takiminda.

Ya şu Ardayı salak bi kulüp alsa da kurtulsak bize gelecek mi diye korumaktan.

Liverpool normalde sever böyle transferleri. Coutinho için Arda+para versin Barca işte mis gibi.

sent via GSC

Bu sefer Belhanda´yi düsürürsün. Belhanda 10 numarada iyi, oradan direk gol katkisi da verir. Asamoah bana kalirsa sol acik da oynar... büyük enerji katar takima.

Bence Asamoahın enerjisini sol bekte kullanmalıyız. Sol açıkta oynayacak adamın skorer olması lazım. Maalesef takımımızda gol atma becerisine sahip çok futbolcu yok. Tabi böyle bir sol kanat oyuncusu ne kadar paraya nereden bulunur ? Zor iş. Ama bal yapmayan arı gibi bir takımımız olabilir bu gidişle.

Konu dışı olacak ama ucuza dış hat bileti alabileceğim bir yer biliyor musunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barcelona kiralık vermez bence Atleticoda istemiyor Ardada kiralık oynamak istemez.
Çine ikna olursa gider sonra Burak gibi gelmeyi düşünür bence.
Piyasası epey düşmüş kimse istemiyor nedense Ardayı.
Bizdede 7+ bonservis verecek bütçe kalmadı bu transferde pek çıkar yol bulamadım.
Ben ardayı istemem çeşitli hepimizin malumu sebeplerden dolayı sen istermisin?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transferini bir must have olarak görmüyorum, bilinen sebeplerden dolayi bir kumar. Ama bir gün dönecegini biliyorum, simdi soru aslinda bu olmali. Nezaman dönsün ? Ben simdi dönmesini yeglerim, daha otuzuna basmadan. Hala daha var icinde birseyler, ve bence Barca´nin seviyesi bir tik altinda her takimda oynayabilir. Barca´da da öyle yada böyle oynadi iki sene. Atletico bence alirdi ama FFP transfer yasagi var. Bundan dolayi bize gelmek isteyebilir, yoksa atletiye giderdi.
Arda bizde Atletico da yada Feldkamp dönemi Galatasaray´da gibi oynarsa, bu takim rahat sampiyon olur. Ama eger sorunlarini buraya da tasirsa, takimin sinerjisini bozabilme riski var, ve o zaman yürüyen antipatik, kaplumbag ardayi izleriz.
Biz alirsak kiraliriz muhtemelen. Yoksa alacagimizi zannetmiyorum.

Yani 50/50 görüyorum.

Emre Akbaba'nin golü iyiymis ha Kewelli animsatti. Bu arada golün öncesinde pasi veren Efecan Karaca bizim altyapimizdan cikma degil mi, sag kanatta akiyordu PAF takiminda.

mehmet düz,erhan şentürk ve semih erdemli akdroda oynadı evet.sağbek ve solbek ikizdi o zaman.sonerdi birinin adı

Sol kanat alınırsa skorer olmalı bencede.
Nasri pek skorer değil. Arda da okadar skorer değil. Nani skorer.
Naninin savunması iyi değil ama arkasında Asamohayı koyarsak sorun yaşamayız.
Başka secenekler de aklıma gelmiyor. Konop vardı bir ara ama o Schalke da kalıyor.

Fellaini durumu nedir bilmiyorum ama gelirse banko solda Belhanda oynar. Gerçi mantıklı olabilir çünkü Fernando-Fellaini ortasahada sinek gibi ezer rakibi

Fellaini güzel olur. Ndiaye 10'a geçer Belhanda sola. Hoş olur bence. Hırçın, sert bir ortasaha..

feghouli h.o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt