Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarım feghouli doğru uçağa binmiştir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kayseri nasıl takım oldu bu sene hiç fikrim yok.. Neyse transfermarkta kadrolarına bakayım merak ettim şimdi

sayin büyük baskanimiz dursun özbek asamoah ve kaliteli bir sol kanat getirir mi

kwadwooooooo

Sol kanatta PTT ayarında. oraya acil çözüm lazım. Asamoah - Arda. veya Asamoah - Emre. Artık hangisi gelirse.

Kayseri gibi vasat bir takım bile soldan epeyi yoracak bizi yarın

son 10 yıldır en iyi sağ kanat oyuncularını almış olduk normalde hep sol kanadımız iyiydi kewell arda amrabat bruma sneijder(sola kayardı maç içinde) şimdi gerçekten şu adamlar ayarında 1 sol açık ve caroleden iyi bir sol bek isimlere takılmıyorum artık ama ne vereceği belli 2 tane daha iyi adam almamız lazım sonrası artık tudorun işi beyinsizlik yapmaz sağa sola saldırmaz takıma salça olmazsa şampiyon olabilecek bir kadro bu tek eksiklik tudorun tecrübesizliği olur umarım iyi bir sezon geçiririz bu kadar yatırımın çöpe gitmemesi gerekiyor.

Sol tarafa da o ikililerden biri olursa gerçekten akar gideriz. Kabus olur rakipler için

olsa bile hocaya güvenemiyorum bir türlü yaw. Her an takımda 4 kişiyle tartışıp kadro dışı bırakacak potansiyelde bir manyak. Birde Selçuk sevdası var. Bu sevda yüzünden sol kanat transferi istemiyorum bile diyebilir o şizo

Badouuuuuu Ndiayeeeeeee

olsa bile hocaya güvenemiyorum bir türlü yaw. Her an takımda 4 kişiyle tartışıp kadro dışı bırakacak potansiyelde bir manyak. Birde Selçuk sevdası var. Bu sevda yüzünden sol kanat transferi istemiyorum bile diyebilir o şizo

Öyle bir havası var ki zannediyorsun içinden Mourinho filan çıkacak ama malesef şu ana kadar içinden çıka çıka Bülent Korkmaz çıktı.

İnşallah tersi olur diyelim artık başka şans yok.

Kayseri takımı okadar kek takımı değil kağıt üzerinde.
Herifler zencileri doldurmuş takıma.
Gyan varela hucum güçlerine de dikkat zor maç olabilir

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
M.TOKHAN - 13.08.2017 15:07[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]millet sağ kanatlarını lens ve feghouli ile upgrade yaparken biz down grade yapıyoruz! Allah akıl fikir versin![/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt