Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selman Öztürk'e inanan net gerizekalıdır. Bu herif Sneijder'in kardeşi Rodney'le görüştüm demişti, sonra Rodney ben hayatımda böyle bir adamla tanışmadım deyip yalanlamıştı. İnanmayın şuna

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rodney düzeltti o nu ve dedikleri dogru yazdi. Hatta Selman'da onlari göstermisti.

Vida, Asamoah ve Arda transferleriyle dönemi kapatirsak seneye fazla birsey yapmamiza gerek yok ilk 11 icin. Herkesin malumu olan cöplerden bu sene kurtulursak seneye Carole, Linnes, Selcuk, Yasin ve Rodrigues'i de paketleyip yerli kadrosuna bir upgrade yapmak yeterli olur büyük ölcüde. 21 kisilik mac kadrosunda simdi ilaveten 1 yabanci daha eklenebiliyor. 12 yabanci kullanilabiliyor totalde.

Son düzenleme:
Sola yarmolenkoyu çekelim gerekirse asamoah filan gelmesin 3 yeriz 6 7 atarız.

Hadi Cenk Ergün getir bize yarmolenkoyu.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
yarmolenko imkansiz. kac sezondur kalmasi icin elinden gelen her şeyi yaptilar vermezler onu. Ha 25-30m€ bonservis verebilirsek düşünebilirler bu meseleyi

kwadwooooooo

Arsenalde sakatlığıyla çok anılan bir oyuncu vardı ismi Türk takımlarıyla geçiyordu.Şimdi Antalya-Djourou olayını gördüm bi yerde aklıma gelmedi yaw,Djourou muydu yoksa

Kesinlikle sola skorer bir oyuncu almamız lazım yalnız

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Kayserispor maçında Selçuk ve Yasin'in oynama şansı belirsiz. Tudor, sağlık heyetinin raporuna göre karar verecek. (beIN SPORTS)

Selcuk oynarsa söverim

kwadwooooooo

Buldum Abou Diaby yaw,Beşiktaşa mı ne gelecekti Hangi hastaneyle anlaştı diyorlardı sosyal medyada

Emre mor gelsin

Calim atan oyuncular Türkiye liginde herzaman is yapar

bu adamin sadece calim atan bir yeni yetme olarak algilanmasi kanima dokunuyor

allah saklasin bugun messi bir sebeple futbol oynayamayacak hale gelse ve barcelona bunu alip cesaretle 11 e koysa farkini anlayamazsin

abartmiyorum . bunu yetenekleri ve futbolu icin soyluyorum tabi , onu oynar halde tutma isi de seyircinin degil , onu da kimin gorevi ise o yapacak

(emresiz bir 11 kisilik bir takimdansa , emreli ama maclara 10 kisi ile takimin daha cok galibiyet sansi vardir)

Nerde feghouli indi mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre mor pas oyununa ayak uydurursa inanılmaz tempo katar bize
Arda kanı gibi ve karaktersiz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
fatistuta - 13.08.2017 15:52[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]Robin van Persie bir dolandırıcı değil mi?

Sahte sağlık raporu ile imza atmış.
Kulüp başkanı söylüyor bunu.

Biz bu adama neden para ödüyoruz?
Verdiğimiz paralar için sorumlusu kimse neden tazminat davası açılmıyor?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Puahahahahahah Aziz tayfa :asd22::asd22:

Ulan madem böyle kaliteli transferler yapılabilirdi.Ne diye Eren,Tolga,Cavanda Serdar gibilerine milyonları döktünüz?:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt