Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Yalnız Feghouli tutarsa son 3 yılın en iyi transferi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buldum Abou Diaby yaw,Beşiktaşa mı ne gelecekti Hangi hastaneyle anlaştı diyorlardı sosyal medyada
Hıı... Bakayım dedim de bunlar bjk tarihinde yok diye konuşmuş sadece. Mill 3 şampiyonluğu varmış peş peşe sadece. Oda yabancı yani![]()
fatih terim italyan mi?
Aspor di mi bu? Çok şaşırmamak lazım
Hıı... Bakayım dedim de bunlar bjk tarihinde yok diye konuşmuş sadece. Mill 3 şampiyonluğu varmış peş peşe sadece. Oda yabancı yani
Nerden belli rdas?Ardayı sevmem emre mor yetenek ama tutmama ihtimali yüksek arda gelirse ligin içinden geçicek belli
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lig de kek takim kalmadi bence hepsi ayri bir tehlikeli varsa da tek tükKayseri takımı okadar kek takımı değil kağıt üzerinde.
Herifler zencileri doldurmuş takıma.
Gyan varela hucum güçlerine de dikkatzor maç olabilir
Gecen sezon aldiraydin oyleyse rdas40 milyon euro transfer bütçesini bana verseler ben de aldırırım.
bu adamin sadece calim atan bir yeni yetme olarak algilanmasi kanima dokunuyor
allah saklasin bugun messi bir sebeple futbol oynayamayacak hale gelse ve barcelona bunu alip cesaretle 11 e koysa farkini anlayamazsin
abartmiyorum . bunu yetenekleri ve futbolu icin soyluyorum tabi , onu oynar halde tutma isi de seyircinin degil , onu da kimin gorevi ise o yapacak
(emresiz bir 11 kisilik bir takimdansa , emreli ama maclara 10 kisi ile takimin daha cok galibiyet sansi vardir)
farkli tipte oyuncularemre ile ardayi mi kiyasliyoruz ?
pes .. emre dedigin adam messi ayarinda biri , ben 35 senelik omru hayatimda emre mor tarzi rencide eden birini gormedim ..
YouTube
Rakibi futbola dusman eder
Nah götürür.Sol açığa gerek yok. Garry götürür orayı en kötü asamoahı öne atarsin arkasina linnesi koyarsin
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iste hep bunlar tinerden...baskanlarida ayni b.k![]()
fatih terim italyan mi?