Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın güzel kadro kuruyoruz eyvallah,
Bu kadro planlamasını takdir ederim ama Muslera'nın yedeği olarak gerçekten Eray'ı düşünüyorlarsa ben öyle planlamanın içine zıçarım.

Zaten ya Emre ya da Arda alınsın demek istiyorum.
635880046856330361-860218247_hermoine%20disappointed.gif

Emre Mor Inter'de.

Kaynagim hasta dortmundlu alman arkadasim. Hatta detaylari da söyleymis:

Kiralik bedel:
2 milyon euro

Zorunlu satin alma opsiyonu:
Cift haneli (10 küsür dedi)

Seneye inter almak zorundaymis. Neden simdi almiyor diye sordugumda FFP dedi.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Menajeri 5m avro komisyon istiyomuş anlaşamadı interle

sporda hemen herseyi gelistirebilirsin cunku ana etmenler hep adele gucu ve esnekligi ile ilgilidir , fakat bir sey vardir ki irsidir , o da ayni seyi birim zamanda hangi SIKLIKTa yapabildigin

mesela bruma , adim acikligi ve sprintleri ile cok oyuncuyu ekarte eder, sen savunma olarak ne kadar onlem de alsan yapabileceklerin bir yere kadardir cunku o defansi 10 sene calistirsan da asla brumayi yakalayamaz

emre bunun benzeri sekilde normal bir insanin tekrarlayamayacagi hareketleri ard arda yapabiliyor , adimlari cok kisa ama eski cizgi film karakteri road runner vardi ona benzetiyorum , yon degistirmeleri filan surat kesmeden .. yani kelimeyle ifade edilmeyen ,gorsel olarak algilanmasi ancak mumkun olan cok gorulmemis ozellikleri var

bu adamin tribunde yaratacagi etkiyi hayal bile edemiyorum

Arda Turan'ın geleceği belli oluyor. Ahmet Bulut, Barcelona ile görüşecek. Şu ana kadar tek temas Galatasaray ile kuruldu. [Mundo Deportivo]

DHHWqKTWsAE-Yt2.jpg

Aynen boku cikti. Dunyanin en iyi 20sine bile girmeyen Coutinho 130 m nedir lan

yetenekli kelimesi bruma , ne bileyim modric , isco , barcelonadaki iniesta , ne bileyim 222 lik neymar icin filan kullanilabilir

biri otekinden iyi sut atiyordur , oteki daha pasordur , avrupadaki ucuk piyasada anlamsiz rakamlar verilebilir

emre nin videolarini internete girip izleyin , tek tek buraya koymama gerek yok .. sonra hayatinizda geriye dogru bakip bir ornegi olup olmadigini dusunun .. ben sahsen bir ornegini gormedim

emreyi alabilmek , messi yi messi degilken 19 yasinda almak gibidir ..

gelismesi , simarikligi , su bu .. bunlar benim isim degil ... ben adamin allah vergisi yeteneginden bahsediyorum kalkmis bruma deniyor .. komik yani ..

siz ayagindan gram top acmadan boyle adam gecen , nerdeyse 10 metre otesine sut gibi top atip 10 metre geriden adami gecip yoluna devam eden , ya bosuna konusuyorum ,izleyin sonra kendiniz karara varin
Halı saha için alırım evet.
Alsın topu Slalom yapmaya denesin tek başına. Messi ile kıyaslamışsın da Messi de harika zamanlamada Pass visyonu mevcut ki bu emre de hiç ama hiç yok.
Timing meselesi. Messi emre gibi her aldığı topta huraaa çalıma gideyim diye maceraya gitmiyor. Zeka meselesi ki bu emre de yine eksik.
Mental yapılarına hiç girmeyelim zaten. Messi kim emre mor kim af edersin. Sıf topla aynı şekilde koşa biliyor diye benzetmek veya kıyaslamak talihsiz yorum olmuş bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt