Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Nur Çebi: Antalyaspor'u bu şekilde idare edeceklerse, vay Antalya'nın haline. Bu şekilde çok zor. Başkalarının aklıyla konuşmasınlar

Çebi: "Antalyaspor başkanı, işine gücüne baksın. Başkalarının aklıyla ve fikriyle konuşmasın. Tetikçilik yapmasın."

Çebi: "Antalyaspor başkanının haddi değil Beşiktaş başkanıyla böyle konuşmak. İşine gücüne baksın!"

iki sene şampiyon oldular , kendilerini bi halt sanıyorlar. ulan siz kimsiniz lan. tinerci herifler. bu şımarıklara bu sene ders verilmek zorunda !!

tinerci şımarık sinan yine başladı goygoya, 8taş mükemmel, 8taşı süper vs ile cümleler kurmaya. adam algı operasyoncusu yaa.

DHI2K2yXgAIX8wO

Herkes burak'ı konuşuyor bir Allah'ın kulu da pereira'nın biçtiği adamlardan birinin ayağı kırılmış demiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cüneyt sen ne rezil ne art niyetli bir hakemin lan

Bu herif midemi bulandırıyor. Fiko çıkıyor üstümüze oynanıyor diyor. Konya maçında da kollanmışlardI

Trabzon maçında trabzon en az 9 kişi kalmalıyı 11 kişi bitirdiler. Traore'nin kasten ayağını kırmış Slovak hıyarı. Hakem göçük sarı verdi ya la

Video hakem hemen derhal gelmeli. Rezil art niyetli hakemlerimiz var

Bu snee Beşiktaş'ı ve hakemlerini çıktıkları toprağa gömmeyen kadroyu sene sonu ittir edin gitsin.

dogru ama eksik düsünce bu is sadece kadroyla olacak is degil mesele sadece biz degiliz,bu hakemler yüzünden anadolu takımlarınıda sindiriyorlar

komple herkes isyan ederse bunların gercek yüzü ortaya cıkarsa anca ozaman ne bok oldukları ortaya cıkar

Trabzonlu adamın atılmaması skandal harbiden adam resmen 2 kez haketmiş kırmızıyı cüneytin verdiği penaltı daha skandal ilk maçtan başladılar Böyle bişey olur mu kardeşim göz göre göre adamı atamıyorsun..

Osmanlispor'un bu hafta sahaya cikan ilk 11'ine baktim da hic ic acici görünmüyor durumlari. Tam bizim istedigimiz gibi.

4.hafta oynayacagimiz Antalya deplasmanina 9 puanla cikmamiz gerekiyor.

Yok arkadaş valla billa bu hakemlerden tiksindim nefret ettim artık ligde herhangi bir güvenebileceğimiz hakem yönetici kalmadı anasını satayım hepsi taraflı hepsi eyyamcı hepsi satılmış

Hem video hakem uygulaması biran önce gelsin
Hem bu tüpçü yönetimi biran önce defolup gitsin
Hem mhk ve tüm hakemler görevden alınıp tarafsız bir yabancı kuruluşa verilsin artık bıktım bizim eyyamcı hakemlerden

Sen istediğin kadar para harcayıp adam getir istediğin kadar iyi oyna yukardakiler kimin başarılı kimin başarısız olmasını istiyorsa senaryo takır takır işliyor valla billa artık iyice soğudum STSL' den bir daha açıp da Galatasaray haricinde bir takımın maçını izlemem hayatta

TFF özerkliğini tekrar elde edene kadar bu işler böyle devam eder.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt