Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birtanede alternatif hizli bir forvet ne olur ne olmaz yedekde erenle gitmez bu is
Aynen onu bende düşünüyorum kapalı defansların üzerine gidip açabilecek mesela ana kadro bu olur

Muslera
Mariano Denayer Maicon Kwadwo
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Arda
Gomis

Maçın durumuna göre Belhanda çıkar forvet girer mesela

Muslera
Mariano Denayer Maicon Kwadwo
Feghouli Fernando Ndiaye Arda
Gomis Hızlı forvet

Oynarız

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

22 nisan 2012 Galatasaray fenerbahce maçı sonrasındaki gibi duygular herkeste.nerede adalet diyo herkes

Ahmet Nur Çebi: Antalyaspor'u bu şekilde idare edeceklerse, vay Antalya'nın haline. Bu şekilde çok zor. Başkalarının aklıyla konuşmasınlar

Çebi: "Antalyaspor başkanı, işine gücüne baksın. Başkalarının aklıyla ve fikriyle konuşmasın. Tetikçilik yapmasın."

Çebi: "Antalyaspor başkanının haddi değil Beşiktaş başkanıyla böyle konuşmak. İşine gücüne baksın!"

Kodumunun tinercisi

şimdi murat yazmış.ahmed musa,jovetic ve remyden birini kiralamalıyız forvete.

O değilde bu Ertem Şener ilk çıktığında, yumuşak, duygusal, kimseyi kırmak istemeyen tavırlarla Rüştülerin her yerini öpüyordu. Şimdi gördüm adam Kurtlar Vadisi kesilmiş, eller kolar, şekil şükül havalar. Zavallı

traorenin ayağını kırmış adama sarı vermiş, cenk'in pozisyonuna penaltı vermiş, pereiranın 2 net kırmızısını vermemiş, ismailin 33 cm ofsaytını görmemiş vs... hakemlerle lige başladık futboldan soğuttular..

iki yıldır kendileri lehine verilen hatalı kararlar basın toplantısında sorulunca Şenol "pozisyonu net göremedim" deyip geçiştiriyor.

Son düzenleme:
oğuzhanın pozisyonu görmemiştim. yuh harbiden yuh adamı öldürecekmiş nerdeyse! cüneyt senin ...............

Arda' nın olası maliyetine Emre Mor alınsa her bakımdan daha doğru bir hamle olur. Mümkün olsa da 2 yıllığına kiralık anlaşılsa keşke. Bonservisiyle birlikte alınmış olsa bile Arda' nın da verimli olabileceği 3 sezon ya var ya yok zaten...

Arda' nın futbol ve futbol dışı gevşekliklerine hiç katlanasım yok...

Aziz'in acil çıkıp Beşiktaş'a verilen penaltıyla ve Trabzon'a verilmeyen 2 kırmızı kartla giydirmesi lazım TFF'ye.

aziz yıldırımdan başka başkanımız yok şu an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt