Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda bonservisi ile alınırsa Fatih hocam Galatasaray defterini komple kapatır.
Benim bildiğim Dursun Arda'ya 10 verir. 8+2 yaparız,
@Engin ŞİŞMAN Üstadım da kar'a geçtiğimizi beyan ederse sorun kalmaz.
adını ilk defa duydum doğru olabilirmi aşkın ateş selman öztür duyumcu türedi ben bi tek bahar saygılıya inanıyorum nedenseparası olan otelci zengin biri
Arda bonservisi ile alınırsa Fatih hocam Galatasaray defterini komple kapatır.
Benim bildiğim Dursun Arda'ya 10 verir. 8+2 yaparız,
@Engin ŞİŞMAN Üstadım da kar'a geçtiğimizi beyan ederse sorun kalmaz.
Aşkın bu sene çoğu muhabirden daha fazla tutturdu.adını ilk defa duydum doğru olabilirmi aşkın ateş selman öztür duyumcu türedi ben bi tek bahar saygılıya inanıyorum nedense
Rıdvan Dilmen: "Lucescu Galatasaray ile alay etti. Lucescu, 31 Temmuz'da Milli Takımla anlaştı. 1 Ağustos'ta Dursun Özbek Romanya'ya gitti."
Rıdvan Dilmen: "Lucescu, Yıldırım Demirören'e 'Tamam.' diyor ama ertesi gün Dursun Özbek ile alay eder gibi görüşüyor."
Rıdvan Dilmen: "Yazık değil mi Dursun Özbek'e? Gül gibi adam. Temiz adam. Madem anlaştın, neden ayağına getiriyorsun?"
Rıdvan Dilmen: "O kişiler, Lucescu Galatasaray'a gitmesin diye kendi gazete müdürüne Alzheimer haberi yaptırdı."
Rıdvan Dilmen: "Ben Fenerbahçeliyim ama yabancı biri gelip koskoca camia ve başkanıyla alay edemez."
senin vidinho barca ya gidiormus labu sene fenerle beraber bjkyi gömüzcez anlaşılan
senin vidinho barca ya gidiormus la
bjk baya kötü leş ötesi inanılmaz heyecanlıyım yarın adm gibi ortasaha izlicez en çok onu merak ediyorum ndiaye fernando şov yapbilir belhandayı tam izliyemedik yarın notunu veririrzbu sene fenerle beraber bjkyi gömüzcez anlaşılan
yok vidinhopaulinho olmasın
kaynak nere kiyok vidinho
bu sene fenerle beraber bjkyi gömüzcez anlaşılan
twitterda ziyadesiynen haberler mewcut.paulinho dan sonra vidinho yu da alacakmıslar.rezalet..kaynak nere ki