Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9bbeba10ed95b0fab7cd924ec404aac5.jpg

gönder gelsin

Rıdvan Dilmen: "Lucescu Galatasaray ile alay etti. Lucescu, 31 Temmuz'da Milli Takımla anlaştı. 1 Ağustos'ta Dursun Özbek Romanya'ya gitti."

Rıdvan Dilmen: "Lucescu, Yıldırım Demirören'e 'Tamam.' diyor ama ertesi gün Dursun Özbek ile alay eder gibi görüşüyor."

Rıdvan Dilmen: "Yazık değil mi Dursun Özbek'e? Gül gibi adam. Temiz adam. Madem anlaştın, neden ayağına getiriyorsun?"

Rıdvan Dilmen: "O kişiler, Lucescu Galatasaray'a gitmesin diye kendi gazete müdürüne Alzheimer haberi yaptırdı."

Rıdvan Dilmen: "Ben Fenerbahçeliyim ama yabancı biri gelip koskoca camia ve başkanıyla alay edemez."

Yalnız Rıdvan ne der bilmem de Galatasaray Başkanı'nın bir hocanın ayağına gidip boş dönmesi kepazeliktir.

bu sene fenerle beraber bjkyi gömüzcez anlaşılan

Umarim ardayi getirip su yapilan guzel planlamanin icine etmezler
Ilk 3 hafta kaptanlik krizi
5-8 haftalar arasi selcukla daha iyi performans gosteririz krizi
11-13 haftalar arasi barcelonada bile boyle idman temposu yok boyle buyuk takim olmaz aciklamasi ve sonrasinda kriz
14-17 haftalar arasi bu tudorla olmuyor kimse beni antrenmanda calismiyorum diye 11'den kesemez krizi
20-24 haftalar arasi gazetecilerle kufurlesme sonrasi medya krizi
28-31 haftalar arasi yurtdisinda oyuncunun performansina bakilir gece gezmesine kimse karismaz gazetecilere adam olun kime ne benim ozel hayatimdan aciklamasi ve kriz
34. hafta Istiklal Marsi ve kapanis

bu sene fenerle beraber bjkyi gömüzcez anlaşılan
bjk baya kötü leş ötesi inanılmaz heyecanlıyım yarın adm gibi ortasaha izlicez en çok onu merak ediyorum ndiaye fernando şov yapbilir belhandayı tam izliyemedik yarın notunu veririrz

Arda başta gelmesin istiyodum şu an ardanın gelmesini istiyorum selçuk gitsin arda gelsin kaptan yaplım asamoah ve denayer gelirse takım yarı tanrı gibi olur

Antu da yazan bu Fenerli bence dogru konusmus.

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
fbcsahin1907 - 08.08.2017 14:28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

bunlarda bizim gibi tam harcama yapacakken paraları varken gittiler tudor u td yapıp ona para harcadılar

biz 2 bu seneyle belki 3 defa çok para harcayıp çok adam alacağız şimdiye kadar 6 adam alındı gittik bizde 2 kere aykut 1 kere vitor zamanı harcadık adam aldık saçmalıktan başka bir şey değil

şu paraları adam akıllı bir td ye verse yarı parasına uçak gibi takım yapardı [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt