Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mektupta Uefa ya da sözleşme feshinden bahsetmiyor, Emre ye yazılmış bir mektup ve hakkımızı ver sana 3 gün süre diyor. Eğer emre dönmezse gerekli adımlar atılacak diyor. Buda ancak futbolcunun uefaya şikayeti olabilir oradan da ancak futbolcuya para cezası gelebilir. Başka bir şey olmaz
Aynen hatta bu kolpa bile çıkabilir. Çünkü ortada daha resmileşmiş bir şey olmadan neyin komisyonunu istiyorlar. Transfer resmi olarak olur sonra eğer Emre'den komisyonlarını alamazlarsa bu mesaj atılır ve gerekli adımlar atılır daha resmileşmeden neyin komisyonu.

Deniz Türüç'ü almazlar oradan gelirse bize Mensah gelir. Ligde oynayan yabancı oyuncuyu hocamız çok sever.

Diagne 12
Fernando 4.5
Yunus 3
Mariano 2

Toplam 21.5 milyon euro

Ömerden Ahmetten falan 1 milyon koparsak. 22. 5 milyon avro.

2 kiralık oyuncu gelecek biri Onyekuru. Diğeri yüksek ihtimal ortasaha olur. Çogu oyuncuya kiralık teklif yapmışız zaten.

Onyekuru KİRALIK
Orta saha KİRALIK
Orta saha BONSERVİS
Forvet BONSERVİS

21.5 Milyon avro ile 2 oyuncu alacagız bonservisiyle. Bilemedin 3 bonservisi oyuncu alırız. Toplam 3 oyuncu için 7 milyon avro düşüyor. Banega 7 milyona gelse. Forvet ve diğer orta saha için 7'şer milyon kalıyor. Ben saglam bir orta saha kiralayalım. Seri, Nainggolan gibi. Geri kalan 10-12 Milyon avroyu Forvete yatırırım.

Ayrıca bu denklem de Mitroglu kalır.

Emre Mor dan sonra Onyekuru kiralanmaz gibi.

Banega Mensah ikilisi çok iyi olur. Mesa olmayacak sanırım. Diagne yi 10 m euroluk teklifte bırakmak lazım. Daha yüksek teklif zor görünüyor.

oyuncuyla ilgili fikrimin olmadığını daha yazdığım entryde belirtmiştim. ben farklı bir konuya değinmek istiyorum.
bugün çıkan haberlerde fernando'nun 4,5 m euro gibi bir bedelle sevilla'ya gittiğini öğrendik.
bence şöyle birşey yapılacak. mesa bedelsiz kiralanacak ama 2020 yazında zorunlu satın alma opsiyonu olacak. muhtemelen bu rakam fernando'ya verilen ücret ile aynı olacak.
hem fernando'yu satmış, hem de 4,5 m euro açığımızı 1 yıl ertelemiş olacağız. yani luyindama'dan dolayı başladığımız eksi bakiyeyi sıfırlamış olacağız.

(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)

10 Temmuz 2019 18:15 · gurrpegi

Uzucu 1 post

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aradığımız orta saha Celta'daki Danimarkalı Mathias Jensen'dır. Ülkesinde 12 gol 10 asist gibi bir performansla 5M karşılığında İspanya'ya transfer oldu. Lakin kasığından yaşadığı sakatlıktan dolayı baya bir oynamadı. 23 yaşında ve düşüşte. Almak için tam sırası. Muazzam bir yetenek. Hazır İspanya'yla dirsek teması varken gidip alsınlar.
Bir orta sahada olması gereken her şey var nerdeyse. İzleyenler ne demek istediğimi anlarlar...

Renktas.. Mathias Jensen coktan Brentford imzayi atti. Ama iyi oyuncu

Goktughan argin 20 yildir en kotu ve konusmaya bilmeyen bir muhabir.

Inanilmaz kotu

goktughan.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt