- 18 Mayıs 2011
- 23.040
- 12.589
- 1.998
Ben Fernando 'nun gidişine üzülenlerdenim. Umarım yeri doldurulabilecek bir isim ile anlaşılır...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dinozorlara bakın
Adam dalga geciyor, bizim taraftar hesabi da ciddi ciddi haber diye paylasti
alay etmiş abi bizimkilerleTroldür büyük ihtimalle de böyle birşey gerçek bile olsa imzaların atıldığını gösterir...
Linnes denen vasata o parayı veriyorlarsa takimda tutan adamın beyni yoktur. Çok net. Top suremez pas veremez orta acamaz neyine hasta olmuslar acaba. Anca veysel sarı gibi adam çapalar geride kalıp.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha resmileşmemiş sanırım ama bitmek üzereymiş dediğin gibi. Aydın Edmilson, ben de bunun arkasından baya ağlayacağım sanırım.Renktas.. Mathias Jensen coktan Brentford imzayi atti. Ama iyi oyuncu
Ve cahil olduğunu da ekleyelim knkGoktughan argin 20 yildir en kotu ve konusmaya bilmeyen bir muhabir.
Inanilmaz kotu
Diksiyonu olmayan, art arda iki-üç kelimeyi telaffuz edemeyen biri nasil muhabirlik yapabilir diye sorsak, cevap basit;
Ve cahil olduğunu da ekleyelim knk
Grande gs diye salak bir hesaba inananlar daha garipalay etmiş abi bizimkilerle
Daha resmileşmemiş sanırım ama bitmek üzereymiş dediğin gibi. Aydın Edmilson, ben de bunun arkasından baya ağlayacağım sanırım.
![]()
Brentford close in on £3.5m deal for Celta Vigo's Jensen
Brentford are looking to continue their summer spending by wrapping up a deal for Celta Vigo midfielder Mathias Jensen.www.standard.co.uk
Serkan korkmazın ondan pek farkı yok. Önce kendini kovsun..cok kotu adam yav, ben serkan korkmaz olsam aninda kovardim
Onun torpili vardır yoksa böyle adamın ne işi var tvlerdecok kotu adam yav, ben serkan korkmaz olsam aninda kovardim