Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basket için bence çok güzel haber.

Do6CVZpXsAEvHbp.jpg

Futbol bilgini ve yorumlarını çok beğenirim. Ama bu adam bomboş. Hiç bir ekstra özelliği yok. Eurocup için bile yetersiz

ASporda demin olanlardan sonra her iki kişinin de kovulması gerekir. Objektif spor yorumculuğunu bitirdi bu gerizekalılar, sen tv ekranındasın amigoluk yapamazsın.

Eğer ASpor bu dengeyi kuramazsa bitip gider.

BeinSports'u örnek alsınlar biraz.

Ümitlenmek istemiyorum ama ulan alabilsek varya acayip efsane olur.

Emre Mor transferinden sonra bir kanat forvet daha alır mıyız? Zor ama bunu yatırım gibi düşünürlerse neden olmasın diyorum?

Bu kadar kanat oyuncusunu ne yapacagiz renkdas?

Babel kanat forvet zaten

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

En mantıklı hamle balotelliyu alıp diagne belhabda satıp 2 orta sahaya gömmek parayı

@Yusuf Ciftci

Skov Olsen'in İtalya'ya transferi iptal haberi doğru mu kardeşim?
Evet dogru, Bologna icin saglik kontrolunden gecmis ama sonra fikir degistirip diger secenekleri dusunmek istemis. Bir diger opsiyon ise Nordsjaelland takiminda devam etmek ve sozlesmesinin bitimine kadar oynamak(2020). Babasi da danimarka basinina bu haberi dogrulamis.

ASporda demin olanlardan sonra her iki kişinin de kovulması gerekir. Objektif spor yorumculuğunu bitirdi bu gerizekalılar, sen tv ekranındasın amigoluk yapamazsın.

Eğer ASpor bu dengeyi kuramazsa bitip gider.

BeinSports'u örnek alsınlar biraz.
Noldu

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onyekuruyu almamak geri zekalılıktır. Açıkça söylüyorum.

FEGHOULİ sag kanat.
Babel sol kanat ve forvet

As oyuncular bunlar. Emre Mor iyi transfer ama kendi takımında bile ortalama 32 dakika süre almış oyuncu hemen gelip formayı mı kapacak. Yedek.. Jimmy Durmaz orta saha kanat ve 10 numara oynayabiliyor. Gol asist sayısı az. Babelin 2-3 tık altı. Adem Büyük 3. Forvet olacak.

Allah korusun Babel yada Feghouli'in sakatlığının düşün. Bu oyuncularla mı oynayacağız? Bu kanatlarımızın 2-3 tık düşmesi demek. Bu yüzden Onyekuru önemli.

Ayrıca bir sezonda 16 gol atan kanat oyuncusu kaçırılır mı? Son 15-20 sene içerisinde bu gol sayısına ulaşmış kanat oyuncusu var mı Türkiyede.

Gelmez diyenler nicelik yönünden istemiyor. Ama nitelik yönünden ihtiyacımız var

Futbol bilgini ve yorumlarını çok beğenirim. Ama bu adam bomboş. Hiç bir ekstra özelliği yok. Eurocup için bile yetersiz

Eyvallah abi baskette o kadar iyi değilim ama izlediğim kadarıyla göze hoş geliyordu.

O yüzden sevindim ben abi. Hoca kalsın istiyormuş yani öyle haberler vardı.

Saat 19:05de hiçbirsey olmayacak

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Abi siz niye 19:05 e takildiniz ? Bugun olacak diye bisey denilmediki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt