Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şeyi geçtim Fatih hoca nasıl katlanıyo bu kadar şeye anlamıyorum.Yardımcısı bile çıkıp gülüyoruz diyo Aboubakar,Falcao,Diego Costaya.Gülünecek ne var Allah aşkına Galatasaray ın vizyonu bu seviyede futbolcular olmalı.Bizim Diagne ye gülmemiz lazım.Galatasaray a uygun forvet olarak bu adamı mı görüyosunuz.Hayallerimiz dünyadan büyük ama bu yolda yaptıklarımız soru işareti.Sonra bütün sene acı çekiyoruz.Karaktersiz alt seviye bir adam gol atsın maçı kazanalım sonra satalım diye dua ediyoruz.Zaten onu da beceremiyoruz.

Galatasaray o dedigin oyunculara almiyorsa iste o zaman dogru yoldayiz. O dedigin sey vizyona değil paraya bakar.

sağ bek Linnes Mariona satılması gündemde sol bek Nagatoma eski formundan uzak Emre Taşdemir onu ne kadar yedekler ne oynadığı belli değil orta sahamız güç kaybetmiş gelişme yok forvet zaten kan ağlıyor Hasan Şaş'da daha vaktimiz var diyor anlaşılan yine 31 Ağustosa kadar beklicez.

Her şeyi geçtim Fatih hoca nasıl katlanıyo bu kadar şeye anlamıyorum.Yardımcısı bile çıkıp gülüyoruz diyo Aboubakar,Falcao,Diego Costaya.Gülünecek ne var Allah aşkına Galatasaray ın vizyonu bu seviyede futbolcular olmalı.Bizim Diagne ye gülmemiz lazım.Galatasaray a uygun forvet olarak bu adamı mı görüyosunuz.Hayallerimiz dünyadan büyük ama bu yolda yaptıklarımız soru işareti.Sonra bütün sene acı çekiyoruz.Karaktersiz alt seviye bir adam gol atsın maçı kazanalım sonra satalım diye dua ediyoruz.Zaten onu da beceremiyoruz.
Bu takımı 7 ay forvetsiz bırakanları düşün bide kafayı yersin :D

Çikan transfer haberlerini detaylı ve şüpheli inceleyin taraftarı oyalamak tarzı gomis olayı alan pato transferi v.s şimdi de banega yok oyuncu kabul etmiş anlaşmışız son anda sevilla hocası banega takımın beyni olacak demiş seneye tuh Allah kahretsin alan pato vs hepsinde en son bir aksilik bir bariyer koskoca sevilla oyuncu satışında en son hocaya soruyor şansımıza bak hep aynı hikayeler..

neyin açıklamasını yapacak adam yaw.

anlaşma var uefa ile, adam satılmadan nereye adam alıyorsun rtş
Önce alıp sonrada satabilirsin. Sanırım eylül ayındaydı işte o zaman dengeye bakılıyor. Eğer ekside isen o aldığın oyuncuyu avrupa listesine yazamıyorsun. Ha bide ceza riski oluyor.
Benim fikrim eğer Banega gibi üst düzey takıma lvl atlatacak bir adam denk geliyorsa 1-2 mil. için kaçırmamak gerekir. Yönetimini hocasını ikna edebilmek önemli. Oyuncuyu da aynı şekilde, ve bunu başarabilecek bir profosyonelimiz yok maalesef. Menejerlerin aracıların elinde oyuncak oluyoruz.

şimdi hem oyuncu satmak hem oyuncu almak için uğraşıyoruz bari transfer yapalım da son güne kadar satış bekleyelim

Çikan transfer haberlerini detaylı ve şüpheli inceleyin taraftarı oyalamak tarzı gomis olayı alan pato transferi v.s şimdi de banega yok oyuncu kabul etmiş anlaşmışız son anda sevilla hocası banega takımın beyni olacak demiş seneye tuh Allah kahretsin alan pato vs hepsinde en son bir aksilik bir bariyer koskoca sevilla oyuncu satışında en son hocaya soruyor şansımıza bak hep aynı hikayeler..
Bu olaylar işlerin plansız programsız çala pala yapıldığını gösteriyor maalesef...

Galatasaray o dedigin oyunculara almiyorsa iste o zaman dogru yoldayiz. O dedigin sey vizyona değil paraya bakar.
Diagneye 13 m euro vermekle mi doğru yolda oluyoruz.Senin transferden sorumlu yöneticinin vizyonu tarlabaşından yukarı çıkamıyor.

taraftarı şu an frenleyen ,kombinelerin 30 bini geçmesinin tek nedeni imparatordur en azından içimiz rahat hoca varsa adam eder diyoruz ama şampiyonlar ligi farklı bir yer başarı için kaliteli oyuncular şart
Sadece taraftarı frenleyen değil emin ol hoca olmasaydı bu takım ne 2 yıl şampiyon olabilirdi ne de yönetimin ovundugu maddi başarı kupalar ve cl gelmediği için iyi olabilirdi

bence halen tetteh 'ın peşindeyiz hasan şaş in açıklamalarından ben onu anladım birçok ismi reddetti geleceği düşünüyoruz falan dedi

Maddi durumun düzelmesinin sebebi de iki yıl sampiyon olmamızın yegane sebebi de imparatordur.
Böyle bir başarının asıl mimarisinin elini daraltmak yerine bilhassa elini hafifletmek yönetimin görevidir. İyi niyetli olabilirler fakat bana kalırsa yeterli değiller. Üst düzey bir kaç tane is bitirici adam olsa, aslında hayal ettiğimiz seyler o kadar ırak degil diye dusunuyorum

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

her transfer döneminde kısır bir döngüye giriyoruz yahu nerde bizim izleme komitemiz dünyada futbolcumu yok varda biz mi alamıyoruz o zaman transferin başındaki adamı değiştireceksin ederi 10 milyonluk oyuncaya 2-3 verip aylardır onun peşinden koşulmaz ki bi kere sizde 1-2 milyon indirim yaptırabilecek kabiliyet yok.

taraftarı şu an frenleyen ,kombinelerin 30 bini geçmesinin tek nedeni imparatordur en azından içimiz rahat hoca varsa adam eder diyoruz ama şampiyonlar ligi farklı bir yer başarı için kaliteli oyuncular şart
Az öncede dedim Allah hocamıza sabır versin. İyi niyetlerinden kesinlikle şüphem yok ama kardeşim bu transfer konusunu beceremiyorsunuz çok açık ve net bu. O kadar dış güçlerle uğraş, hakemi, federasyonu, rakiplerin şerefsizliği, şikeler, eyyamlar .... ona rağmen hepsini üst üste koyup şampiyon ol sonra, elindeki en iyi elit forvetini satsınlar takımı dağısınlar ona rağmen yine şampiyon ol ...
eeee sonuç yine takımı dağıtmaya devam beceriksizlikler diz boyu
İşte o yüzden rabbim hocamıza büyük sabırlar versin.

50855

Aramizda yada burayi okuyan ac fenerli varsa buyursun ikram...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt