Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun başkan haaa??? Dursun varken ffp yoktu elini kolunu sallaya sallaya sacti paralari. O dursun başkanin gelsin şimdi yapsin o transferleride görelim
Geldiklerinden beridir bir artıları olmadı transfer konusunda. Hayla daha onun aldıklarıyla şampiyon oluyoruz ve onun aldıklarını satarak para kazanıyoduz. Diğer yazdıklarımı da okursan mevcut yönetime sdece transfer konusunda kızıyorum ve beceremiyorlar açık ve net bu.

Abi anlamiyorum Barcelona FFP ye girmesin diye Griezmana 120 Milyon yatiriyor bonservisini getir diyor böyle kolaysa biz niye yapmiyoruz?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Sanki diagne satılsa birşey değişecek Bu yönetim mali konuları idare edebilir.

Ama transfer konusunda ehil bir tane adam yok üç ay forvet bekleyen takıma elde nakit 13 milyon euro varken

diagneyi alanlar diagneyi satsa kimi alıcak transfere daha 50 gün varmış göz açıp kapayıncaya kadar o 50 gün geçer

bakarsın son gün gelmiş yine seleznov peşinden koşarsın planlaman yoksa senden bir halt olmaz bu yönetimdede planlama yok

Mali durumları kontrol ediceğiz diye 300 500 bin euro için oyuncu kaçırmakta saçmalık banegayı mı alıcan kaç para 8 mi istiyor adam tamam 7 diyip

alacaksın çingene gibi 4,5 tan açarsan adam vazda geçer transfer uzarda yada banegaya hiç talip olmayacaksın 4,5 luk adam alacaksın.

Transfer sadece parada değil adamın önüne bir proje bir gelecek bir hedef koymalısın ama nerdeee

ilginç ama geçen sene hatayspor un hangi maçını izlesem mirkan mıdır birkan mıdır nedir bi tane eleman vardı forvette hep gol atıyordu . oyun içinde de baya efektif idi. fiziği falanda yerinde genç mi bu arkadaş nedir durumu

ilginç ama geçen sene hatayspor un hangi maçını izlesem mirkan mıdır birkan mıdır nedir bi tane eleman vardı forvette hep gol atıyordu . oyun içinde de baya efektif idi. fiziği falanda yerinde genç mi bu arkadaş nedir durumu
Genç ya daha 33

.
Screenshot_2019-07-12-16-24-59-813_com.twitter.android.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bence ikna kabiliyeti sıfır ona teşekkür et sülalesine teşekkür et ee hani oyuncu neymiş oyuncu istiyorduda klubü bırakmadı beceriksizlik başka bişey değil

Abi anlamiyorum Barcelona FFP ye girmesin diye Griezmana 120 Milyon yatiriyor bonservisini getir diyor böyle kolaysa biz niye yapmiyoruz?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
yönetimin uluslararası etkinliği sıfır da ondan

Ünal başkan olsaydı ,çatır çatır dönerdi bu işler ama sonunda patlayabilirdik

orası ayrı konu

Nasil bir manyagiz ya garry nin hesabini spamlayip kapattirmislar bizim taraftarlar öyle bi söylenti geciyor :)

Emirhan geri alma opsiyonu ile verilebilir

Bu transfer dönemi Ledesma’yı beklediğimiz transfer dönemine benzeyecek sanırım. Orta saha elzem. 3 tane sağlam adam almamız lazım oraya.

Ledesma’nın yanında bir herif daha vardı o sene hatırlayamadım Rosicky olabilir. (Fcn blog ve gsscout efsane haberi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt