Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.497
- 26.305
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ukrayna... Kiev HARusça ve Ukrayna ile sınırlı
sende 3 dil olması lazım
İngilizce,Flemenkçe,Almanca
senin durum tartışmalı asıl
eksidesin oğlum
Kayseri abdennouru aldı şans bulamayacak yani Ozornwafor yine saçma sapan iş
Haberlere göre gidecekKesin birşey yoktu , abdurrahimden söz aldım demişti sadece Erol Bedir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahu eziklere neyin misillemesini yapcaz. Muhattap bile alınmicak saçma sapan işler yapıyorlar.Veli yiğit guilano yu öneriyor garry ndiaye ye misilleme guilano josef saçma sapan bir durum olur
Hazard gitti,de light gitti jaoa felix giti bugün de grizmanın haberini aldık.Kim kaldı geriye,bu yönetim kimi alacak.
Orada feghouli var.Sabirli olalim. Mbappe için bütün sartlari zorluyormus Apo
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
İşte bu ya iddaa ediyorum fransa ikinci liginde 5 sene sonra parayla alamayacağımız en az 10 oyuncu vardır şu an.fransa 1 ve 2. ligindeki fransız ön liberolar seç beğen al
![]()
Transfermarkt - Detaylı oyuncu arama
Mit der Spieler-Detailsuche können einzelne oder Gruppen von Fußballern anhand variabler Parameter wie Namen, Staatsangehörigkeit, Marktwert etc. gezielt gesucht werden.www.transfermarkt.com.tr
Yönetime o konuda ben de kırgınım.Ha bir de bağlaç olan da kesme işaretiyle ayrılmaz.
Ya hu olacakBağlaç olan de takıntılı üye de geldi tam olduk. Bak bu sefer doğru yazdım. Yahu bitirme tezi yazmıyorum. Hızlıca yazarken öyle olmuş ne yapayım.