Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her transfer döneminde kısır bir döngüye giriyoruz yahu nerde bizim izleme komitemiz dünyada futbolcumu yok varda biz mi alamıyoruz o zaman transferin başındaki adamı değiştireceksin ederi 10 milyonluk oyuncaya 2-3 verip aylardır onun peşinden koşulmaz ki bi kere sizde 1-2 milyon indirim yaptırabilecek kabiliyet yok.
hosgeldin yeni uye
kus musun

Hiç bir kuş bu kadar mantıklı mesaj yazamaz

Hasan taysi üstad duyum yok mu ?

Zeki bir adam olmadığını söylemedim. Kafan çalışıyor. Ama harbiden gıcık bir tavrın var
tesekkur ederim
dogrudur cogu kisi gıcık oluyor
kotu bir niyetim yok cok ciddiye almamaya calısıyorum
surcu lisan ediyorsam affola
forumda ornek aldıgım birkac renktas var
onların tarzından gitmeye calısıyorum

Albayrak a bende çok sinirleniyorum ama adam ilk defa bu kadar yalnız

daha önce ki yönetimlerde yanında hep güçlü isimler vardı ya da başkan güçlüydü ve işler yürüyordu.

yönetimin şu an ki kadrosu zayıf aslında

⚽ Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Garry Rodrigues, İstanbul'da
⚽ Galatasaray, Bursaspor'dan Okan Kocuk'u kadrosuna katmak istiyor

Seyhan Şaşko ve Raşit Altun'un yorumlarıyla #GünOrtası, saat 13.00'te #beINSPORTSHABER'de!
Okan kocuk haberleri çıkmaya başladı benim kaynak yine tutturucak inşallah☺️

Parasi olan basip parayi yapiyor transferleri bknz Real, Barça vs.

Mor konusunda kap‘in gelmedigi her gün beni umutsuzluga itiyor...

Hic beklemezken kafamiza soktular onu.

Dünyada neredeyse kadro dışı kalma rekoru kırmış hiçkimsenin istemediği E. Moru bile alırken inim inim inletiyolar taraftarı.
Orta sahaya adam alalım diye bi kulübe gidiyoruz, elimizdekilerin en iyisini verip geliyoruz.
İşin daha kötüsü kim ne derse desin hayla daha Dursun başkanın ekmeğini yiyorlar.
Diğer konularda eyvallah tmm iyiler, ama transfer konusunda çok ama çok kötüler.
Kesinlikle buişten anlayan sadece bu işlere bakacak bir profosyonel şart oğlu şart.
Dursun başkan haaa??? Dursun varken ffp yoktu elini kolunu sallaya sallaya sacti paralari. O dursun başkanin gelsin şimdi yapsin o transferleride görelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt