Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her transfer döneminde kısır bir döngüye giriyoruz yahu nerde bizim izleme komitemiz dünyada futbolcumu yok varda biz mi alamıyoruz o zaman transferin başındaki adamı değiştireceksin ederi 10 milyonluk oyuncaya 2-3 verip aylardır onun peşinden koşulmaz ki bi kere sizde 1-2 milyon indirim yaptırabilecek kabiliyet yok.
hosgeldin yeni uye
kus musun
hayır demen yeterliydihayırdır arkadaşım ne alakası var her yeni üye olana sen kuş mu diyorsun kuş avına çıktıysan önce beyninden başla
Ben de senin buraya trollük yapmaya gelen bir kuş olduğunu düşünmeye başladım.hayır demen yeterliydi
heyecanlanman ve sinirli tavırların supheleri arttırıyor
benim eski bir mesajımdan copy paste yapmısHiç bir kuş bu kadar mantıklı mesaj yazamaz
hic bir kus bu kadar guzel trolluk yapamazBen de senin buraya trollük yapmaya gelen bir kuş olduğunu düşünmeye başladım.
benim eski bir mesajımdan copy paste yapmıs
mantıklı buldugun icin tesekkur ederim
tesekkur ederimZeki bir adam olmadığını söylemedim. Kafan çalışıyor. Ama harbiden gıcık bir tavrın var
Hasan taysi üstad duyum yok mu ?
Pazartesiyi bekleyelim rengim
Dursun başkan haaa??? Dursun varken ffp yoktu elini kolunu sallaya sallaya sacti paralari. O dursun başkanin gelsin şimdi yapsin o transferleride görelimDünyada neredeyse kadro dışı kalma rekoru kırmış hiçkimsenin istemediği E. Moru bile alırken inim inim inletiyolar taraftarı.
Orta sahaya adam alalım diye bi kulübe gidiyoruz, elimizdekilerin en iyisini verip geliyoruz.
İşin daha kötüsü kim ne derse desin hayla daha Dursun başkanın ekmeğini yiyorlar.
Diğer konularda eyvallah tmm iyiler, ama transfer konusunda çok ama çok kötüler.
Kesinlikle buişten anlayan sadece bu işlere bakacak bir profosyonel şart oğlu şart.