Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.497
- 26.305
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geldiklerinden beridir bir artıları olmadı transfer konusunda. Hayla daha onun aldıklarıyla şampiyon oluyoruz ve onun aldıklarını satarak para kazanıyoduz. Diğer yazdıklarımı da okursan mevcut yönetime sdece transfer konusunda kızıyorum ve beceremiyorlar açık ve net bu.Dursun başkan haaa??? Dursun varken ffp yoktu elini kolunu sallaya sallaya sacti paralari. O dursun başkanin gelsin şimdi yapsin o transferleride görelim
Genç ya daha 33ilginç ama geçen sene hatayspor un hangi maçını izlesem mirkan mıdır birkan mıdır nedir bi tane eleman vardı forvette hep gol atıyordu . oyun içinde de baya efektif idi. fiziği falanda yerinde genç mi bu arkadaş nedir durumu
yönetimin uluslararası etkinliği sıfır da ondanAbi anlamiyorum Barcelona FFP ye girmesin diye Griezmana 120 Milyon yatiriyor bonservisini getir diyor böyle kolaysa biz niye yapmiyoruz?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Senin uluslararası etkinliğin nasıl ?yönetimin uluslararası etkinliği sıfır da ondan
Ünal başkan olsaydı ,çatır çatır dönerdi bu işler ama sonunda patlayabilirdik
orası ayrı konu
Yönetime o konuda ben de kırgınım.Ha bir de bağlaç olan da kesme işaretiyle ayrılmaz.Grıezmann 'da kaçtı. Allah kahretmesin seni yönetim. Kimi alacaksınız kimi. İstifa
maşallah at çöpe ozamanGenç ya daha 33
Rusça ve Ukrayna ile sınırlıSenin uluslararası etkinliğin nasıl ?