Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSFER - #Napoli, Fenerbahçe'den Eljif Elmas'ı €15M (+Bonuslar) karşılığında kadrosuna kattı. (Sky Sport Italia)

Bu ne olm

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu elif olayı tam bir şike süreci yav bütün dünyanın gözü önünde para dileniyorsun muhtac olan sensin neden düz bir adama bu paraları versinler? Elin kolun bağlı tek satacağın adam buysa millet enayi mi? Verirler 5 lira satmazsan sen bilirsin der adam habire osuruktan rakam artıyor sanki bana modric adam yemeyin lan bizi.

Fenerbahçe'mizin Deniz Türüç için Kayserispor'a son teklifi 4, 5 Milyon Euro. Teklif veren kulüpler arasında en yüksek teklif Fenerbahçe'mize ait, görüşmeler devam ediyor.

:cigara:

Cok sukur yaw.

Fenerbahce transfer cezasi falan almasin yoksa bize giriyo bu tur kaziklar. Men alsinlar sadece.

bizim yönetim 3 milyona bile satamazdı. hoca laf çaktığınıda bile sırıtan tipler neticede

Fenere al sat gelir ki zaten elifi satarak hallettiler

Övmedim zaten net başarısızlar ama beceriksiz değiller. her arayana diagne 15 milyon demiyorlardır herhalde. kabul edin abi rezalet bizim yönetim transfer konusunda ama dua etsinler hoca var. hoca olmasaydı çoktan teneke bağlanıp yollanmışlardı
Boş muhabbet "hoca olmasaydı". Doğru olan bu yönetim de olmasaydı hoca muhtemelen kalmazdı, malum fosilleşmiş genel kurulun ekibi başa gelip kovardı. Eleştiri ayrı bişey de marcao,luyi gibilerini bulup almak da muriç i fenere o fiyata aldırmak da başarıdır. Ama bizim bir grup taraftar her geleni gömüp her kaçanı yüceltme çabasında.

Sadece koşma dışında bir özelliği olmayan Eljif nasil oluyorda 15M ediyor anlamıyorum..

Boş muhabbet "hoca olmasaydı". Doğru olan bu yönetim de olmasaydı hoca muhtemelen kalmazdı, malum fosilleşmiş genel kurulun ekibi başa gelip kovardı. Eleştiri ayrı bişey de marcao,luyi gibilerini bulup almak da muriç i fenere o fiyata aldırmak da başarıdır. Ama bizim bir grup taraftar her geleni gömüp her kaçanı yüceltme çabasında.

Marcao luyindamanın neresi başarı ki ? tamamen teknik heyet başarısı. 6 ay forvetsiz gezip gidip son gün diagneyi alan yönetim istifa etmeli. çünkü hatadan ders alma diye bir olay yok adamlarda. ha duruş kuruş falan yazmayı çok iyi bilirler ama hakkını yemeyeyim

Mesa iyi çıkar çıkmaz ama birebir takas olursa rezilliklerine rezillik katar yönetim.

Ilgaz çınar asporda tekrar ile başlamış. Şuanda ekranda.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marcao luyindamanın neresi başarı ki ? tamamen teknik heyet başarısı. 6 ay forvetsiz gezip gidip son gün diagneyi alan yönetim istifa etmeli. çünkü hatadan ders alma diye bir olay yok adamlarda. ha duruş kuruş falan yazmayı çok iyi bilirler ama hakkını yemeyeyim
Son 4-5 mesajınla tam kuş imajı çiziyorsun da muhtemelen yangın tayfanın gazına gelmiş birisin. Yanlışları çok ama ben K.o.ç. Gibilerle kıyaslamam Galatasaray başkanını.

FutbolArena
@futbolarena
·
2 Min.
Galatasaray, 19 Temmuz'da Avusturya kampında Leipzig ile hazırlık maçında karşılaşacak.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
bugün aldığım en güzel haber. onca transfer goygoyu canımı sıktı. hasan şaş daha geçen açıkladı ya medayada çıkan isimleri gülerek izliyoruz diye genç oyuncu alacağız diye nedir bu mesa fernando tantanası

rezil bir scouttu bursa, getirdigi oyuncular hicbiri tutmadi
Ben yorumlarını beğenirdim. Kendisi zaten spor yorumcusu. Scoutluk işini profesyonelce yaptığını düşünmüyorum. Teknik direktörü samet aybaba olan bir takımın scoutuna iş yaptırırlar mı o da muamma. Belki de istediği oyuncularının birçoğu alınmadı.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalnız rizenin muriç için alacağı topçular toplam 5000 Euro etmez eljif de taş çatlasın 2-3 milyonluk topçu. resmen mafya bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt