Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz türücü alper + para ile takasliyacaklarmis

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

InsaAllah ama su haliyle bile ilk 3u zorlarlar

Muric

Moses Kruse Garry
Emre Transfer

Hak Transfer Serdar Transfer

Harun

Kotu kadrolari yok
Kadrolari düzeliyor lakin önemli olan takim olmak. Bireysel topcularin istedigin kadar iyi olsun. Ne kadar basarili olacaklar görecez seneye :)

Son olarak transfer sezonunun başında da dedim ,yine söyleyim.her transfer dönemi 12-13 yaşındaki gibi davranmayı bi kenara bırakıp daha aklı selim ve sabırlı olun Allah aşkına transferler için.fenerbahce sacmasapan bi transfer dönemi geciriyo,1-2 transfer hariç.besiktas belirsiz.biz ise scout transferi olsun,altyapi olsun ve belki 2 haftalik süre iceriisnde yapılacak kaliteli transferler olsun bambaşka bi noktaya geleceğiz.sakin...
tmm sergen abi

Deniz Türüc Alper Kopuk + bir miktar paraya fbdeymis.

Cuellar-Mesa
Feghouli-Belhanda-Babel/Onyekuru

Bu ekibe fitim

Mesut Özil için eşi Amine Gülşe Özil: "Ben iyi bir Galatasaray taraftarıyım. Tabii ki Mesut'un da Galatasaray formasını giymesini arzu ederim"

D-9G6pGWwAAyqBf.jpg

Londra'da bir Aslan var
Gercekten cok guzel bi kiz. Su kurbagada ne gorduyse artik

Konu dışı ama
Aramızda avukat savcı varmı
Basit tıbbi yaralamada ne gibi bi ceza alirim

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
avukat değilim lakin karşı taraf şikayetçi değilse bile 6 ay yersin o da önümüzdeki 5 yıl içerisinde aynı türden başka bir suç işlemezsen ceza silinir diye biliyorum para cezası var mı bilmem hayırdır naptın renktaş kimi dövdün bizim apo'ya vursaydın bari boşa gitmeseydi yumruğun transferi düzgün yapardı belki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt