Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
| SON DAKİKA -

Galatasaray, Emre Mor transferini bitirdi. Kısa süre içinde KAP açıklaması bekleniyor.

(NTV SPOR)

Elekenin takimi su 20 yasindaki, 2022 ye kadar sözlesmesi olan (31 mac 8 gol 8 assist) cocugu 2,5 milyona Augsburga satmisti.

Eleke gercekse cok pahalida olmaz. Ben max 4 milyon isterler tahmin ediyorum.

Öncelikle cümleten Selamun Aleyküm. Uzun zaman oldu yazmayalı.

Bu çocuk saf yetenek, tek sıkıntısı topu ayağından çıkaracağı zamanı iyi hesap edememesi, umarım bu öğretilebilen birşeydir.

F.terim gönyesinden geçtiğini düşündüğümüzde önümüzde çok ciddi bir fırsat transferi olarak durduğunu düşünüyorum.
Primera Divisionda 3er 3er tutamamislar aslanimi, TSL de cumbur cemaat gelseler faul yapmadan durduramazlar

emre mor cepte zaten basına da cıktı. onyekuru için uğrasıyoruz kıralık sözleşmesi yalnız yuksek olacak gecen seneye göre onyekuruda insallah olur. ispanya basınında cıkan mesa alıcaz haberi yalan fernonda takası olarak önerildi biz istemedik. basında cıkan seri haberi dogru kiralık için teklif yaptık. ayrıca tottenhamlı kenyalı önliberao wanyama için kiralık olarak nabiz yokladık olur olmaz bilemem. banega görüşmeleri dogru bagenayla anlaştık sevilla vermek istemiyor ugrasıyoruz biir kahve içeyim gelicem daha var bilgi

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Seri Banega
Emre Feghouli Onyekuru
Aboubacar

Okan
Şener Gökay Ozornvafor Emre
Selçuk Donk
Jimmy Arda Babel
Adem

Ortalığın anasını avradını .... !​

900 bin kiralama bedeli söyleniyor-

Umarim Onyekurunun parasi degildi bu

Geçen sene Fransa 2.liginde 18gol atan aye 2m transfer olmuş nasıl kaçırdık

emre mor cepte zaten basına da cıktı. onyekuru için uğrasıyoruz kıralık sözleşmesi yalnız yuksek olacak gecen seneye göre onyekuruda insallah olur. ispanya basınında cıkan mesa alıcaz haberi yalan fernonda takası olarak önerildi biz istemedik. basında cıkan seri haberi dogru kiralık için teklif yaptık. ayrıca tottenhamlı kenyalı önliberao wanyama için kiralık olarak nabiz yokladık olur olmaz bilemem. banega görüşmeleri dogru bagenayla anlaştık sevilla vermek istemiyor ugrasıyoruz biir kahve içeyim gelicem daha var bilgi
Yönetim sana iskembeden sallama dedi sen devam ediyorsun hocam. Ayni gun icerisinde konudan iki kere ban yiceksin gibi

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biliyorum çok alakasız olacak da, lan koskoca İskenderun'da adam gibi döner yapan yer kalmamış çıldıracağım abi ya. Yemeksepeti'nden yemek söylediğimde her seferinde farklı bir yerden döner tercih ediyorum lakin gel gör ki çok kötü.
Anca çarşıya çıkınca beğendiğim mekanlardan yiyebileceğim sanırım. Ulan bir dönerimiz vardı be. Çiğ köfteye dönüş zamanı gelmiş...

işkembeden sallamadıgımı yönetimde kanaat getirmiş olabilir belki ne dersin:)

Belhandayı 11m avroya gönderip irfanı 6.5m bırakırlar mı acaba çok isterdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt