Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yönetim paylasım yapmama izin vermiş tesekürler
Yunus gidici de olabilir. Onyekuru gelirse iş tamamdirBabel
Feghouli
Jimmy
Yunus
Emre Mor
+ Adem de var
Onyekuru gelmez bence
Primera Divisionda 3er 3er tutamamislar aslanimi, TSL de cumbur cemaat gelseler faul yapmadan durduramazlarÖncelikle cümleten Selamun Aleyküm. Uzun zaman oldu yazmayalı.
Bu çocuk saf yetenek, tek sıkıntısı topu ayağından çıkaracağı zamanı iyi hesap edememesi, umarım bu öğretilebilen birşeydir.
F.terim gönyesinden geçtiğini düşündüğümüzde önümüzde çok ciddi bir fırsat transferi olarak durduğunu düşünüyorum.
Babel
Feghouli
Jimmy
Yunus
Emre Mor
+ Adem de var
Onyekuru gelmez bence
Nasıl anlamadım ? Fenerli mi diyorsun bana ?
Yönetim sana iskembeden sallama dedi sen devam ediyorsun hocam. Ayni gun icerisinde konudan iki kere ban yiceksin gibiemre mor cepte zaten basına da cıktı. onyekuru için uğrasıyoruz kıralık sözleşmesi yalnız yuksek olacak gecen seneye göre onyekuruda insallah olur. ispanya basınında cıkan mesa alıcaz haberi yalan fernonda takası olarak önerildi biz istemedik. basında cıkan seri haberi dogru kiralık için teklif yaptık. ayrıca tottenhamlı kenyalı önliberao wanyama için kiralık olarak nabiz yokladık olur olmaz bilemem. banega görüşmeleri dogru bagenayla anlaştık sevilla vermek istemiyor ugrasıyoruz biir kahve içeyim gelicem daha var bilgi
14 yabanci kuralini dogru kullanmak lazim, Onyekuru'yu yeniden kiralayabilmek icin bir yabanci satmaliyiz, yani ya Mariano ya da Linnes.Babel için bence o paralara girmeye hiç gerek yoktu.
Bazen Feghouli'yi yüksek bedelle sattık mı acaba diye aklım karışıyor değil...