Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.741
- 11.824
- 1.163
Emre Mor Türüc ve Muriqi gibi kazmaların gündem olmasından sonra ilaç gibi geldi valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Naga muslera ile takilsin evini barkini kurar haniminin beyi olurEmreyi babelden, diagneden, belhandadan uzak tutun. Kampta yanına Nagayı verin eti senin kemiği benim deyin gerisine karışmayın

Söylediklerine %100 katılmakla beraber bir twitter hesabında görmüştüm 5 gün önce yazmış yusuf iptal emre mor geliyor diye. Onu bulayım sağlam birisune benziyor.Bu arada beyler
Bir kez daha gördük ki basinda adi gecmeyen bir oyuncu geldi,2 saat once Emre Mor’un istanbulda oldugunu okuduk ve ani bir transfer oldu marcao gibi onyekuru gibi veya luyindama gibi
Bu yuzden basinda yazilan olumsuz haberlere atlamayin hemen
Onyekuru ne durumda?Onyekuru olmazsa inanılmaz bir burukluk yaşayacağım.
Aldıkları tolgay,tolga,serdar formlarının zirvesinde uçup kaçıyorlardı zatenantudan geliyorum
Emre Mor 2 sene önce jübile yaptı‚ bu çocuğun kafa yapısı asla değişmez. Emenike adam olur ama bu olmaz‚ iyi oldu aldıkları. diagne´de kalsın‚ Fernando satilsin‚ çok iyi gidiyor çok iyi. bide biz kulübe yerine sahaya transfer yapmayı başarırsak tam süper olacak.
![]()
Diagne alir9 numara Bosta mi?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Fiziğini az toparlasın pivot santrafor neymiş gösterir. Attığı golden çok asist yapar ama fizik önemli güç önemli
Yerli işi bitmedi bence
Kaleci
Stoper
On Numara ya da merkez orta saha