Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50587

antudan geliyorum

Emre Mor 2 sene önce jübile yaptı‚ bu çocuğun kafa yapısı asla değişmez. Emenike adam olur ama bu olmaz‚ iyi oldu aldıkları. diagne´de kalsın‚ Fernando satilsin‚ çok iyi gidiyor çok iyi. bide biz kulübe yerine sahaya transfer yapmayı başarırsak tam süper olacak.

:asd::asd:

9 numara Bosta mi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu arada beyler

Bir kez daha gördük ki basinda adi gecmeyen bir oyuncu geldi,2 saat once Emre Mor’un istanbulda oldugunu okuduk ve ani bir transfer oldu marcao gibi onyekuru gibi veya luyindama gibi

Bu yuzden basinda yazilan olumsuz haberlere atlamayin hemen
Söylediklerine %100 katılmakla beraber bir twitter hesabında görmüştüm 5 gün önce yazmış yusuf iptal emre mor geliyor diye. Onu bulayım sağlam birisune benziyor.

Emre Mor transferinde inşallah satın alma opsiyonu vardır 10 milyon Euro dahi olsa olsun 21 yaşındaki oyuncudan bahsediyoruz bakarsın bizde patlama yapar 20-30 milyon eurolara Atletico Madrid'e satarız

Bu yazım da burada dursun 2 sene sonra gerçekleşince bakarsın alıntılarım

antudan geliyorum

Emre Mor 2 sene önce jübile yaptı‚ bu çocuğun kafa yapısı asla değişmez. Emenike adam olur ama bu olmaz‚ iyi oldu aldıkları. diagne´de kalsın‚ Fernando satilsin‚ çok iyi gidiyor çok iyi. bide biz kulübe yerine sahaya transfer yapmayı başarırsak tam süper olacak.

:asd::asd:
Aldıkları tolgay,tolga,serdar formlarının zirvesinde uçup kaçıyorlardı zaten

Ama dedik değil mi, ortalığı yangın yerine çevirmeye gerek yok. Bizimkilerde uğraşıyor diye.

Ayıp sizin yaptığınız. Yok Muriç gelmiş bizimkiler becerememiş, Muriç ne lan?

Sessiz sedasız Emre’yi aldılar. Transfer böyle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt