Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Hadi 26 tane kanat alalım.Onu bunu bilmem Emre Mor'a güvenip Onyekuru'yu tekrar kiralamamak enayiligin daniskasi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi 26 tane kanat alalım.Onu bunu bilmem Emre Mor'a güvenip Onyekuru'yu tekrar kiralamamak enayiligin daniskasi olur
Son kullanma tarihi gecmis, kosacak hali yok artık.Bartali hoca ile kendisini bulacaktır diye düşünüyorum. Bide bizim orta üçlü de kimleri alacağımız çok çok önemli. Böylece Mariano’nunda açıkları kapanmış olur. Geçen sene Fernando,Donk ve N’diaye orayı dolduramadı bir türlü.
Onyekuru forvet hocam Babel gibi kanat forvet bunlar bak geçen sezon en çok golü kim atmış 2. Yari takımdaHadi 26 tane kanat alalım.
Yunus anca tr kupasinda oynar, Feghouli ve Babel saf kanat degil...Adem hic degil...Bir Jimmy alternatif olur o yüzden Onyekuru sartHala Onyekuru isteyen var bu tabloda.
bencede gelsin. birde kanata ademi filan sayiyorlar. onyekuru fazlalik olur diyor mal heriflerSüleyman Rodop'un yayınını izledim Onyekuru gelecek dediler. Ali Naci, Nevzat ikilisi de gelecek dedi aynı yayında.
Adem 3. santrafor olacak. Jimmy 10 numara ve kanat yedeği. Mor ise diğer yedek kanat. Yunus kiralanır ya da satılır.Onyekuru falan gelirse Adem Büyük ve Jimmy Durmaz gönderilsin kesinlikle. Erman Kılıç gibi olur işte lig maçına çıkmadan giderler. Çünkü 8 tane kanat oyuncusu arasından oynamaları imkansız. Nereden baksak plansızlık, programsızlık.
Forvet olarak düşünülüyor olabilir.Ya da Diagne dışında sürpriz bir ayrılık daha olacak.Feg babel jimmy ve emre suan kanatlar. Adem forvet rotasyonu olur. Yunus satilir bence. Onyekuru gelirse nerde oynayacak ? Ki gelmesi icin hala ugrasildigini biliyorum ama garip.
Mus
Linnes
Luyi
Marcao
Naga
Belhanda
Feg
Babel
Donk
Onyekuru gelirse iki santrafor olmaz Onye ile Babel yedekler orayı.
İki orta saha alsak eder 12. Bir santrafor eder 13.
14. adam duruma göre Mariano, Ozon ya da Mitro olur.
e bunu neden yazmadınızSüleyman Rodop'un yayınını izledim Onyekuru gelecek dediler. Ali Naci, Nevzat ikilisi de gelecek dedi aynı yayında.
Feg babel jimmy ve emre suan kanatlar. Adem forvet rotasyonu olur. Yunus satilir bence. Onyekuru gelirse nerde oynayacak ? Ki gelmesi icin hala ugrasildigini biliyorum ama garip.
Forvet olarak düşünülüyor olabilir.Ya da Diagne dışında sürpriz bir ayrılık daha olacak.