Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bartali hoca ile kendisini bulacaktır diye düşünüyorum. Bide bizim orta üçlü de kimleri alacağımız çok çok önemli. Böylece Mariano’nunda açıkları kapanmış olur. Geçen sene Fernando,Donk ve N’diaye orayı dolduramadı bir türlü.
Son kullanma tarihi gecmis, kosacak hali yok artık.

Bein sport denilen kurum kutu satip para kazanamiyor diye niye biz imzaladigimiz sozlesmeden olmak zorunda oluyoruz. Silktirsin gitsinler en iyisi gemileri komple yakip havuzdan çıkmak, olası bir cekilmede sırf diger kulupler yüzünden potansiyel gelirimizden olmak istemiyorum ben kardeşim. TÜm dünyaya premier ligi sat alamancılar mac diye takla atsınlar kendi türk halkını yolunacak kaz olarak gör 125 liraya mac sat sonra rerere rarara.
Ortalama bir fiyat ver herkesin evinde olsun sürümden kazan daha çok kutun olsun reklamdan da daha çok kazan.

Feg babel jimmy ve emre suan kanatlar. Adem forvet rotasyonu olur. Yunus satilir bence. Onyekuru gelirse nerde oynayacak ? Ki gelmesi icin hala ugrasildigini biliyorum ama garip.

Mus
Linnes
Luyi
Marcao
Naga
Belhanda
Feg
Babel
Donk

Onyekuru gelirse iki santrafor olmaz Onye ile Babel yedekler orayı.

İki orta saha alsak eder 12. Bir santrafor eder 13.

14. adam duruma göre Mariano, Ozon ya da Mitro olur.

Onyekuru falan gelirse Adem Büyük ve Jimmy Durmaz gönderilsin kesinlikle. Erman Kılıç gibi olur işte lig maçına çıkmadan giderler. Çünkü 8 tane kanat oyuncusu arasından oynamaları imkansız. Nereden baksak plansızlık, programsızlık.

Onyekuru falan gelirse Adem Büyük ve Jimmy Durmaz gönderilsin kesinlikle. Erman Kılıç gibi olur işte lig maçına çıkmadan giderler. Çünkü 8 tane kanat oyuncusu arasından oynamaları imkansız. Nereden baksak plansızlık, programsızlık.
Adem 3. santrafor olacak. Jimmy 10 numara ve kanat yedeği. Mor ise diğer yedek kanat. Yunus kiralanır ya da satılır.

Feg babel jimmy ve emre suan kanatlar. Adem forvet rotasyonu olur. Yunus satilir bence. Onyekuru gelirse nerde oynayacak ? Ki gelmesi icin hala ugrasildigini biliyorum ama garip.
Forvet olarak düşünülüyor olabilir.Ya da Diagne dışında sürpriz bir ayrılık daha olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt