Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mitro ikinci baharini yasarmi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu arada: sari antrenman formasi cok güzel, mali da cok güzel lakin boyu kisa, en az bir beden büyük almam gerekiyor ki muhtemelen topcular da bundan dolayi öyle "genis" gözüküyorlar :)

6 numara için cidden kim düşünülüyor acaba,tüm kadroyu kafamda yazabiliyorum 6 numaraya gelince tıkanıyor

Mitro kaliteli oyuncu ama oyunun içinde çok kayboluyor, bunun sebebi fiziki olarak yetersiz olması mı? Olabilir tam anlamadık az oynadı çözemedik.Sorun çıkarmıyorsa devam edebiliriz .

Cuellar has a €70m (just over £60m) release clause in his contract. But Flamengo are aware of West Ham’s approach and it seems like they will accept €30m. :red:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Hollandalı oyuncu ile 2020 yılına kadar sözleşme imzalayan Portekiz ekibi, Zeegelaar'ın serbest kalma bedelini ise 45 milyon Euro olarak belirledi." Bu adam ligimizde de oynamış çöpün biriydi.Ama Sporting olur da parlarsa diye bu serbest kalma bedelini koymuştu.Demem o ki Cuellar gelir gelmez yada ilgimiz bile yoktur bilmiyorum ama serbest kalma bedeli oyuncunun değeri ile paralel olmuyor her zaman. Paqueta'yı 35'e satan takım Cuellar tarzı bir oyuncu için 30 çekmez bence

Mitro kaliteli oyuncu ama oyunun içinde çok kayboluyor, bunun sebebi fiziki olarak yetersiz olması mı? Olabilir tam anlamadık az oynadı çözemedik.Sorun çıkarmıyorsa devam edebiliriz .

Mitroglou hiç bir zaman fiziğiyle iş yapmadı. Tamamen kendisinin olayı doğru yaptığı koşular,pozisyon alma ve vuruş kalitesi. Gol ortalaması yüksek biri.

Mitroglou çok rahat gol kralı bile olur ligde ancak bunun için yanındaki adamların önemi büyük. Babel tam kendisinin tarzı bir adam mesela,iyi orta yapan beklerde olduğu sürece başarılı olması içten bile değil

Emre Mor'a kurtarıcı olarak bakmıyor hiç kimse. Onyekuru'da gelirse Feghouli, Babel, Onye ile ligin açık ara en iyi kanatları bizde olacak zaten.
Emre büyük yetenek ama beyin özürlü kabul ediyoruz. Büyük ihtimalle bonservis bedeli vermeyeceğiz makul bir yıllık ücrete oynayacak ve yedek kulübesinde koz olacak. Tutarsa büyük kazanç, tutmazsa milyon euro'lar kaybetmeyeceğiz en azından.
Bilal'e anlatır gibi anlattım ama senin gibi antu beyinliler başka türlü anlamaz.
Evet bence de mantıklı transfer, sorunlu futbolcu mu evet, ama size ve forumun çoğuna şurada katılmıyorum, Emre Mor çok yetenekli en yetenekli star yeteneği olan falan deniliyor, alakası yok bana kalırsa, saha içinde de bir çok eksiği var, faydalı olur mu olabilir, ama öyle büyük takıma gider dünya yıldızı olur falan mümkün değil

Ben forvet olayını o kadar takmıyorum. Mitroglu ve diagne kalsa da olur. Kanatlar da tamam oldu zaten orta saha önemli şimdi bence

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takmamız lazım bjk 2.yarı lige tutunabildiyse yegane sebebi buraktır... Cagne geçen yılki performansıyla devam ederse sonumuz hüsran olur..Ya gidecek ya da kendine çeki düzen verecek kesinlikle kalitesiz bir forvet olduğunu düşünmüyorum ağır kafası kırık

cenk ergün oturduğu yerden zarar verdi kulube. dersen ki ben fernando ile konustum sevilla ile anlasmıs işte adamlara koz vermiş olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt