Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan Can Mesa konusunda risk aldı ama patlayacak. Kolpacı duyumcular listesine alabilirsiniz.

Aspor daki Goktughan muhabir, dogru durust konusamiyor lol

böyle yazıyor

50665

Hoca zaten fernando ya sıcak bakmadı hiçbir zaman şaşırmadım satılmasına

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene Fernando'nun inanılmaz kötü performansı nedeniyle burayı ağlama duvarına çevirdiniz. Sezon bittiğinde Fernando'yu beleşe göndersek yıllık maaşından kurtulduk diye sevinecek birsürü adam vardı burada. Şimdi 4M veriyorlar ve bizim taraftar beğenmiyor rakamı. 32 yaşında, City'den alırken bile 5M ödediğin adama ne kadar vereceklerdi acaba?

Ayrıca, onun kalitesini yiyeyim. Fernando'nun rezil performansı yüzünden geçen sene bütün deplasmanlarda kevgire çevirdiler bizi. Fizik olarak o kadar bitikti ki, en iyi yaptığı şey olan rakibe faul bile yapmadan topu tertemiz kapma olayını dahi yapamaz hale geldi. Bir ara her maç sarı kart yemesi de bu söylediğimi kanıtlıyor zaten.

Fernando sadece son maçlarda biraz toparladı o kadar. Yaşadığı o Göztepe maçındaki talihsiz sakatlığından sonra bi türlü toparlayamadı. O zamanki Fernando nerede, şimdiki Fernando nerede. Göz var nizam var yahu.

Ha Sevilla'ya giderse seve seve çalışacak. O zaman performansını belirli bir noktaya çeker onu bilemem. Ama bizde sakatlığının etkisinin yanında, doğru düzgün çalıştığına da inanmıyorum. PL aküsü biteli çok oluyor...
6m ödediğim adama 4 yerine 4.5 5 verdiklerinde kulübümde bende seviniriz 4 te ideal zaten ona bir şey diyen yok şurda kulübün menfaatelerini ve sattığın kadar al konusu varken her türlü mali yapıyı düşünüp ona göre yorum yapıyoruz bunu anlamamış olabilirsin fernandoyu gram beğenmem çöp öğlu çöp hayırlısı olsun maaşından kurtulmamız yeterli

Diagne'nin satışından gelecek bonservis parasıyla 1 santrafor, 2 orta saha, 1 yedek orta saha alınabilecek mi?

Beni kastettiysen ben yerine adam alamayız demedim Fernando kalitesinde adam alınacağına inanmıyorum dedim okunanı iyi anlamak Lazım :)
Ben de senin gibi düşünüyorum. Ancak hoca saha içi liderliğini 6 ay bu adama vermişti vazgeçtiyse demek ki hoşnut değil. Başkası yapacaktır o liderliği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt