Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre mor konusunda hala net bilgi veren gazeteci yok. Satın mı alındı kiralandı mi? Kiralıksa kaç yıl? Demek ki kimse birşey bilmiyor.
Ayrıca emrenin gelişi feghouli konusunda beni endişelendiriyor. Onyekuru tekrar kiralanacak haberleri de varken emrenin gelişinin tek mantıklı açıklaması bu.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan şu kendi oyuncularımızı aşağılama huyumuz yok mu yemin ediyorum yok böyle mal taraftar ya,sinirlendim kusura bakma sayın admin ama bu kaçıncı ya.

Bugün Linnesi Schalkeden bu fiyatlara alıyor olsak herkes memnun olurdu...

8 milyon iyi para satılabilir ama kesinlikle ooo sırtımızda taşırız denebilecek bir rakam değil..

Kalite iyice düştü takimin. Geçen sene Gomis bu sene Fernando. Bide Linnes denen basit oynayacak Marianoyu yollayacaklar. Seneye averaj takimi oluruz Clde Fegh ve Belhanda haric kaliteli oyuncu yok şuan takımda

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Salzburg daha hic 5 milyondan fazla transfere harcamamis. Onlar genelikte bir dahakisinde daha pahaliya satabilecekleri adama para harciyor.

Bence kolpa haberdir.

Emre mor konusunda hala net bilgi veren gazeteci yok. Satın mı alındı kiralandı mi? Kiralıksa kaç yıl? Demek ki kimse birşey bilmiyor.
Ayrıca emrenin gelişi feghouli konusunda beni endişelendiriyor. Onyekuru tekrar kiralanacak haberleri de varken emrenin gelişinin tek mantıklı açıklaması bu.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

reyis düz düşün alengirli düşünmeye gerek yok onyekuru kiralanamıyor besbelli...

Gitmesini desteklesem de oldukça üzdü beni.Belki de çok büyük hata yaptık.

Adeus Ahtapot.
Elveda Aslanım.
Çifte şampiyonluk ve kalitenle hatırlanacaksın.

25
F E R N A N D O
R E G E SEkli dosyayı görüntüle 50673

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Açıkçası ben gittiğine üzülüyorum. Oynadığı zaman tüm takımın performansı üste seviyeye taşıyordu. Önemli maçlarda da ciddi katkı verdi.

Diğer yandan da son senesi, sakatlıkları ve yıllık maaşı düşünüldüğünde destekleyen arkadaşlara da hak veriyorum.

Bize ciddi katkısı olan ve çok sevdiğim bir oyuncuydu. Emekleri için teşekkürler.

Salzburg daha hic 5 milyondan fazla transfere harcamamis. Onlar genelikte bir dahakisinde daha pahaliya satabilecekleri adama para harciyor.

Bence kolpa haberdir.
Tamam 5e verelim o zaman.

Kalite iyice düştü takimin. Geçen sene Gomis bu sene Fernando. Bide Linnes denen basit oynayacak Marianoyu yollayacaklar. Seneye averaj takimi oluruz Clde Fegh ve Belhanda haric kaliteli oyuncu yok şuan takımda

Senin herhalde..
images.webp

Gs taraftarı = Sabır Taşı .

Gelen bekleyin diyor giden bekleyin diyor çözemedim bu işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt